Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του τοπικού ΔΣ κατά τον τρέχοντα μήνα θα λάβουν χώρα οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις του παραρτήματός μας.

  Την 14η Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 17:00 έως 21:00 θα γίνει ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του παραρτήματος με την συμμετοχή  γυναικών . Θα διατεθεί καφές- αναψυκτικό και γλυκό.

– Την 20η Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και από ώρα 10:00 έως — θα γίνει η καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών του παραρτήματος.   Θα διατεθεί καφές – αναψυκτικό -γλυκό και τσιπουρομεζές  για τους συμμετέχοντες . Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την παραμονή της εκδήλωσης.

– Την 30η Δεκεμβρίου 2002 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 11:30 έως —- ελάτε να γίνουμε πάλι παιδιά.  Ο Άγιος – Βασίλης θα φέρει τα δώρα σε παιδιά -εγγόνια ανίψια σε μια εορταστική ατμόσφαιρα . Για τον λόγο αυτό παρακαλείσθε ενημερώστε το παράρτημα για συμμετοχές. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον δέκα   ( 10 ) παιδιά .