Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Συνάντηση 22ης σειράς ΣΤΥΑ

Σγος ε.α. Λασπίδης Κων/νος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 13-14 Μαΐου 2023 η συνάντηση αποφοίτων  της 22ης σειράς ΣΤΥΑ στο θέρετρο του ΚΕΔΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη,  δεδομένου  ότι συναντήθηκαν 150 περίπου συνάδελφοι συνοδευόμενοι από τις συζύγους  τους απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας, 

Η συνάντηση  έγινε μέσα σε ένα κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης που δικαιολογείται με το επιχείρημα  ότι ορισμένοι συνάδελφοι  συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την αποφοίτηση.

Όλοι έψαχναν να βρουν και να θυμηθούν κάποια χαρακτηριστικά που θα τους συνέδεαν  με τα δεκαοχτάχρονα τότε παιδιά . Μόλις γινόταν η ταυτοποίηση, ακολουθούσαν οι αγκαλιές  τα δάκρυα , το ζωντάνεμα,  των αναμνήσεων.

Θα ‘θελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους συναδέλφους κ. ΤΑΧΟΥΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ και κ. ΙΩΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ  που βοήθησαν στην διοργάνωση, καθώς και τους συναδέλφους της σειράς μας που  μου εμπιστεύτηκαν τον συντονισμό των ενεργειών που έγιναν.

 Ήταν μια δράση πολύπλοκη, αλλά άξιζε τον κόπο.

Όλοι ζήτησαν να επαναληφθεί σύντομα η επόμενη   συνεύρεση , έστω και σε επίπεδο Περιφερειών.

Σημαντικό ρόλο για την επιτυχία της συνάντησης έπαιξε ο Διοικητής και το Προσωπικό του ΚΕΔΑ και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Share this: