Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χανίων-82η Επέτειος για τη Μάχη της Κρήτης

Με εντυπωσιακό τρόπο, γράφτηκε ο “επίλογος” των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στα Χανιά για τα 82 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης, σήμερα το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στο αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Οι εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης κορυφώθηκαν, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών φορέων, καθώς και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης. Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο, ενώ εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί και ομιλίες από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον γ.γ. του Δήμου Χανίων Γιώργο Φραγκιαδάκη και τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη.

Στεφάνια κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, διπλωματικοί αντιπρόσωποι των συμμαχικών κρατών, Μ. Βρετανίας, Αυστραλίας, Καναδά και Ν. Ζηλανδίας, αλλά και εκπρόσωπος της Γερμανίας. Εκ μέρους των Ενώσεων Αποστράτων Αξκών και των τριών όπλων στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος μας Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνης Καμπιανάκης.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να δει την εντυπωσιακή επίδειξη του Αφους F16 Demo Zeus και τις ρίψεις αλεξιπτωτιστών της 1ης ΜΑΛ

Στις περισσότερες των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Νομό Χανίων και κράτησαν μία εβδομάδα, παρέστησαν εκπροσωπώντας την ΕΑΑΑ Μέλη του Τ.Σ. του Παραρτήματος μας.

 

Share this: