Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ Χανίων-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Θε μου και κάνε τις ευχές Ο του κόσμου πράξη….

Και τη ζωή του καθενός προς το καλό ν’ αλλαξει.!!!!

Το Παράρτημα Χανίων, της ¨Ένωσης Αποστράτων Αξκων Αεροπορίας, πραγματοποίησε σήμερα (Κυριακή 3 -3-2024) μια επίσκεψη (προσκύνημα) στην Ιστορική, Ιερά Μονή Πρέβελη, στο Νότιο Ρέθυμνο, όπου μας έγινε μια ξενάγηση στους χώρους της Μονής και στο μουσείο.

Μετά το προσκύνημα, μας προσφέρθηκε ένα παραδοσιακό κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Μονής.!!!!

Στη συνέχεια πήγαμε στην ταβέρνα << Πόπη>> στο Ρέθυμνο οπου κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους συναδέλφους που διαμένουν στο νομό Ρεθύμνης,

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Νικόλαος Νικηφόρος.

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιωνή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ Γιώργος Μαρινάκης και πλήθος φίλων και συναδέλφων μας.!!!!

Η όλη εκδήλωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και εκ μέρους όλου το Τ.Σ. του Παραρτήματος μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω:

α) Τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πατέρα. Νικόλαο Νικηφόρο, που ευλόγησε και έκοψε τη πίτα μας.

β)Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιωνή που μας τίμησε με την παρουσία της.

γ)Τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργο Μαρινάκη που μας τιμά πάντα με την παρουσία του.

δ) Τον Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο και τον Μοναχό Πρόδρομο της Ιεράς Μονής Πρέβελη για την ξενάγηση και φιλοξενία που μας προσέφεραν.

ε) Τον συνάδελφο Σήφη Μαθιουδάκη, ακούραστο συνεργάτη του Παραρτήματος μας στον Νόμο Ρεθύμνης

στ) Το κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΕΙΣ του Γιάννη Μαλανδράκη (Γιος Συναδέλφου) και το Κατάστημα FLOU της Νατάσας Κυριακάκη (Σύζυγος Συναδέλφου) για τα δώρα που μας προσέφεραν για τους τυχερούς της Βασιλόπιτας.

ζ) Τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Πόπη” στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου, κ. Ανδρέα Βροντάκη για το υπέροχο φαγητό που μας προσέφερε.

η)¨Όλους εσάς τους φίλους και συναδέλφους μας που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας και μας δίνεται κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτά που μπορούμε.

Τέλος ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε την υγειά μας και να μπορέσουμε να ξαναπιούμε ένα κρασί χωρίς την απουσία κανενός.!!!!!

Καλή Χρονιά..

Share this: