Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης-Δραστηριότητες

Την Κυριακή 4 Φεβ 2024 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία   στην Λέσχη Αξκων Φρουράς Θεσσαλονίκης οι εκδηλώσεις κοπής της Βασιλόπιτας και  της επίδοσης Επαίνων Αριστείας στα παιδιά συναδέλφων, που αρίστευσαν στην προαγωγή και αποφοίτηση από το Λύκειο, όσους πέτυχαν την είσοδό τους σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ,  καθώς  και  όσους  κρίθηκαν άξιοι  μεταπτυχιακού ή  πτυχίου ΑΕΙ.

Ο  εκπρόσωπος του Παναγιότατου   Μητροπολίτη Θεσσαλονίης Κου Φιλόθεου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και ευχήθηκε καλή  χρονιά και ευόδωση  κάθε προσδοίας

Ο Πρόεδρος κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ευχαρίστησε τους  συναδέλφους  και τους εκπροσώπους φορέων  που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας , ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν με τις ενέργειές τους στην  επιτυχή οργάνωση. και  έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του Παραρτήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών εγγεγραμμένων στο Παράρτημα  Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του Παναγιότατου   Μητροπολίτη Θεσσαλονίης Κου Φιλόθεου ,εκπρόσωποι του ΥΜΑΘ. ΠΚΜ,  Δήμαρχου Θεσσαλονίκης της ΑΔΙΣΠΟ ο Δκτής 350ΠΒΚ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΄ΓΕΑ,  ο Δκτης της 113 ΠΜ.  ο εκπρόσωπος του Δκτή τoυ Γ΄ΣΣ/NRDC ,τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ .Κοι Αναγνωστάκης και Κοντοβάς, ,ο Πρόεδρος του ΣΑΣΙ Βορ. Ελλάδος κ.. ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,  εκπρόσωπος  του Δκτη 424ΣΝΕ  εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή της ΕΛ. ΑΣ, ,ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ, Κος. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ο Πρόεδρος της “ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ*κ. ΣΑΡΡΗΣ

Το Τ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον  Στγο Δκτή του ΓΣΣ/NRDC  για την παραχώρηση ης Αίθουσας της ΛΑΦΘ καθώς και το προσωπικό τα Λέσχης για την αμέριστη υποστήριξη που  μας παρείχε.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια μινιατούρα αεροσκάφους ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ Κος ΣΑΡΡΗΣ


Αγαπητές /οι συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 7 Φεβ 2024,  στη Λέσχη Αξκών Σερρών και  την Πέμπτη 8 Φεβ 2024  στην Λέσχη Αξκών Έδεσσας, και την Πέμπτη 15 Φεβ στη Φλώρινα  οι προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ του Τ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  και των Μελών της που κατοικούν στις Περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής  Μακεδονίας.

Η παρουσία των συναδέλφων και στις  τρείς συναντήσεις ήταν   ικανοποιητική

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η κοπή της Βασιλόπιτας ,η σύσφιξη των σχέσεων, καθώς  και ανταλλαγή απόψεων για την  βελτίωση της λειτουργίας της ΕΑΑΑ.και των Παραρτημάτων. 

΄Με την ευκαιρία  ο Πρόεδρος κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ενημέρωσε τους συναδέλφους για τρέχοντα   ζητήματα, που αφορούν τους αποστράτους, ενώ  οι  παρόντες  ζήτησαν  ανάλογες συναντήσεις να γίνονται πιο συχνά . 

 Οι  συναντήσεις  ολοκληρώθηκαν   με την  παράθεση δείπνου  

Την συνάντηση  της Φλώρινας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης,  Φλωρινης , Πρεσπών και Εορδαίας  κ.κ. Ειρηναίος  και  ο Αντιπεριφερειάρχης    Π.Ε. Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας.             

Share this: