Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παράρτημα Ηρακλείου-Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στη Λέσχη της Σητείας

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Ηρακλείου, στην πόλη της Σητείας, στη Λέσχη Αξιωματικών της 11ης ΜΣΕΠ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας , ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος Νεκτάριος Παθιάκης, ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης, ο Διοικητής της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης Επισμηναγός (ΕΑ) κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμήναρχος (ΥΥΑ) ε.α. κ. Αντώνιος Τζιερτζής και ευχαρίστησε τους Συναδέλφους και τους Εκπροσώπους φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε το Βραβείο Αριστείας στον πατέρα της μαθήτριας Μαριλένας Δερμιτζάκη, που αποφοίτησε απο τη Γ’ τάξη του ΓΕΛ Σητείας Λασιθίου με άριστα.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε διατακτικές αξίας 100 ευρώ από τα σουπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, κέρδισε ο Συνάδελφος Αντισμήναρχος (ΤΥΑ) ε.α. Γεώργιος Σκαρβελάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 11ης ΜΣΕΠ Επγό (ΕΑ) κ. Γεώργιο Παπαδάκη, για την διάθεση της Λέσχης, καθώς και το προσωπικό της, για την άψογη εξυπηρέτηση.

Καλή Χρονιά με υγεία.

Share this: