Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χανίων-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ 115 Π.Μ.

Σαράντα περίπου συνάδελφοι, μέλη του Παραρτήματος μας πραγματοποιήσαμε μετά από πρόσκληση, σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 εθιμοτυπική επίσκεψη στην 115 Π.Μ.

Αρχικά επισκεφτήκαμε την 343 Μ, όπου μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον Δκτή της Μονάδος, Σμχο (Ι) κ. Χρήστο Γρηγορουδη και τους επιτελείς του, μας έγινε μία ενημέρωση από τον κ. Δκτή για την αποστολή και τους στόχους της Μονάδας.

Επισκεφτήκαμε επίσης την Μοίρα Συντηρήσεως Βάσεως όπου ο Μοίραρχος της Ασμχος Νικόλαος Ξέρας, μας ενημέρωσε για το υψηλού επιπέδου έργο που εκτελείται στην ΜΣΒ, (το οποίο άλλωστε διαπιστώσαμε και ιδίοις όμαση).

Τέλος κάναμε μια στάση πριν την αναχώρηση μας για τα Χανιά, στη Λέσχη Αξιωματικών της Μονάδας για ένα κέρασμα και την ανταλλαγή ευχών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τη Διοίκηση και το προσωπικό της 115 Π.Μ. για την μοναδική φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση της επίσκεψης μας.

Η συνεργασία και η φιλική διάθεση όλου του προσωπικού της Μονάδος ήταν εξαιρετική και οι εντυπώσεις των συναδέλφων μας ήταν άριστες.

Άψογο επίσης και το προσωπικό της Λέσχης Αξ/κών που μερίμνησε για τη παράθεση του κεράσματος και το ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν όλοι την υγεία τους, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και καλές πτήσεις.!!!!!!

Share this: