Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ύστατος χαιρετισμός της ΕΑΑΑ στον επίτιμο πρόεδρο της Ένωσης, Απτχο (Ι) Δημήτριο Μπινιάρη

Αγαπητέ Επίτιμε Πρόεδρε της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχε (Ι) Δημήτριε Μπινιάρη             

Ένας είναι ο αιώνιος ανταγωνιστής της ζωής, ο θάνατος, με κύριο ένδυμα τον πόνο. Αυτόν τον ακαταμάχητο πόνο και τη βαθύτατη θλίψη βιώνουμε όλοι εμείς οι οικείοι, οι συνάδελφοι και οι συμμαθητές σου οι φίλοι σου, που παραβρισκόμαστε σήμερα εδώ.

          Μια ανώτερη δύναμη επιφυλάσσει στους ενάρετους ένα  θείο δώρο. Το αδιατάρακτο και αιώνιο ταξίδι της μόνιμης και αληθινής ευτυχίας. Στους αεροπόρους επιφυλάσσει μία αιώνια Πτήση Δι’ Οργάνων μια ΠΔΟ στον νυκτερινό αλλά έναστρο ουρανό, που μόνο αυτός που την εκτελεί την απολαμβάνει. Και η σταδιοδρομία σου Αντιπτέραρχε (Ι) Δημήτριε Μπινιάρη μας δείχνει ότι αυτό συμβαίνει.

Πέραν της αεροπορικής καριέρας σου σε τιμούμε διότι ως εν αποστρατεία Αξιωματικός εξελέγεις αιρετός Πρόεδρος της ΕΑΑΑ κατά την τριετία 01/01/1998 έως 01/01/2001 και σύμφωνα  με την σχετική υπ’ αριθ. Φ900/ΑΔ.532522/Σ.607/01-12-2014/ΓΕΑ/Β3/1 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, σου απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου Προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΑ για τις υπηρεσίες που προσέφερες προς τους εν αποστρατεία συναδέλφους σου και την προσφορά σου στην ανάπτυξη του αεροπορικού πνεύματος εν γένει. Συνέβαλες καθοριστικά στη διατήρηση των παραδόσεων της Πολεμικής Αεροπορίας και του ψυχικού δεσμού των αποστράτων προωθώντας περαιτέρω την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη των μελών

Ο πρόεδρος και το Δ/Σ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας ευχόμαστε όσο βαρύ ήταν το έργο σου στην οικογένειά σου, στην κοινωνία και στην πατρίδα, τόσο ελαφρύ να είναι το χώμα που σε σκεπάζει.

Στην σύζυγό σου και στους δύο αεροπόρους γιούς σου ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

        Αιωνία σου η μνήμη Αλησμόνητε Επίτιμε Πρόεδρε της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχε (Ι) Δημήτριε Μπινιάρη  

Πρόεδρος ΕΑΑΑ

Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.

Κώστας Τζαβέλλας                                                               

Share this: