Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, η κοπή βασιλόπιτας της ΕΑΑΑ του Παραρτήματος Πρέβεζας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Παραρτήματος, παρουσία του Προέδρου της ΕΑΑΑ Αθηνών Απτχου (Ι) ε.α. Κων/νου Τζαβέλα, των μελών του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ Αθηνών Σμχου (ΥΟΚ) εα Αθανάσιου Πάνου και Σμχου (ΤΥΕ) Ηλία Σβάρνα και πολλών συναδέλφων-μελών του Παραρτήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ/Παρ. Πρέβεζας Ίλαρχος εα Γιάννης Γιώτης, ο τοπικός εκπρόσωπος ΕΑΑΝ Ν. Πρέβεζας Σημαιοφόρος ΠΝ εα κ. Διονύσιος Παππάς, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Υποστράτηγος Αστυνομίας εα κ. Κων/νος Τσούτσης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου Συνδέσμου Εφέδρων Αξκών Ν. Πρέβεζας έφεδρος Αξκός Άγγελος Τσούτσης, αντιπροσωπεία της ΜΥ FOB Ακτίου με τον Ασμχο (ΥΔΚ) Πασχάλη Ουτσκούνη, και την Ασμχο (ΑΣΛ) Ευδοκίας Γκοράτσα, αντιπροσωπεία Αξκών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Πρέβεζας Υπτχος (Ι) εα Ιωάννης Τσαντήρης άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την βασιλόπιτα και στο τέλος έκανε σύντομη αναφορά στη συμβολή των Αποστράτων Αξκών της Πολεμικής Αεροπορίας στην τοπική κοινωνία ευχαριστώντας το Παράρτημα της Πρέβεζας για τα τρόφιμα που προσέφερε στο Γενικό Φιλόπτωχο της Μητροπόλεως με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

Ο τοπικός εκπρόσωπος της ΕΑΑΝ Ν. Πρέβεζας Σημαιοφόρος ΠΝ εα Διονύσιος Παππάς προσέφερε ‘τιμής ένεκεν’ την πλακέτα της ΕΑΑΝ στην ΕΑΑΑ/Παράρτημα Πρέβεζας.

Η εκδήλωση τελείωσε με την απονομή Βραβείων Αριστείας σε τέκνα συναδέλφων-μελών του Παραρτήματος που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΑΑΑ Αθηνών συναντήθηκαν με συναδέλφους-μέλη στην Λέσχη του Παραρτήματος και κατά τη διάρκεια του καφέ ενημέρωσαν επί θεμάτων επικαιρότητας των αποστράτων. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Share this: