Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης-Κοπή Βασιλόπιτας/Βραβεύσεις

Την Κυριακή 22 Ιαν 2023 πραγματοποιήθηκαν  με επιτυχία οι εκδηλώσεις κοπής της Βασιλόπιτας  και της επίδοσης επαίνων  στα παιδιά συναδέλφων, που αρίστευσαν στην προαγωγή και αποφοίτηση από το Λύκειο, καθώς  και  όσους  κρίθηκαν άξιοι  μεταπτυχιακού ή  πτυχίου ΑΕΙ.

Οι εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Καλαμαριάς  «της Οδού Χηλής» που μας παραχωρήθηκε  δ ω ρ ε α ν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστινος , ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλης,, η Αντιδήμαρχος κ. ΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ , εκπρόσωπος του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ Κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ.  ο Δκτής ΑΔΙΣΠΟ Υπτχος (Ι) κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, ο Δκτης της 350ΠΒΚ  Σμχος  (Ι) κ.ΤΣΑΛΑΜΠΟΥΝΗΣ, ως  εκπρόσωπος του Αρχηγού ΄ΓΕΑ,  ο Δκτης της 113 ΠΜ. Σμχος (Ι) κ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ,   o Σμχος (Ι) κ. ΜΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ως εκπρόσωπος του Δκτή τoυ Γ΄ΣΣ/NRDC , ο Επίτιμος Αρχηγός ΑΤΑ κ. ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ, ο Πρόεδρος  της EAAA Απτχος (Ι) ε.α. κ. Τζαβέλας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ Σγός (ΤΤΗ) ε.α. .Κος Ε. Καρβουνιάρης, ,ο Πρόεδρος του ΣΑΣΙ κ. ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο εκπρόσωπος του Δκτη 424ΣΝΕ Σχης κ. ΧΟΥΡΙΔΑΚΗΣ,  εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή της ΕΛ. ΑΣ , η κ ΝΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΟΙΛΙΔΟΥ, ως εκπρόσωπός του ΠΑΣΟΙΠΑ, , ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης Υπτγος κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος των Αποστράτων  του Πυροσβεστικού Σώματος κ.ΦΑΦΟΥΤΗΣ, η Γ.Γ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ, ο Πρόεδρος της “ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ*κ. ΣΑΡΡΗΣ

Ο Πρόεδρος κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ευχαρίστησε τους  συναδέλφους  και τους εκπροσώπους φορέων  που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση  και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν με τις ενέργειές τους στην  επιτυχή οργάνωση.

Το Τ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον  Δήμαρχο κ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗ και την Αντιδήμαρχο  Πολιτισμού κ. ΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ   για την αμέριστη υποστήριξη που  μας παρείχαν.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας κέρδισε η συνάδελφος Κα ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Share this: