Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χαλκίδας _“Συνεστίαση Μελών – Βράβευση Αριστούχων Μαθητών και Απονομή Αναμνηστικών σε Μέλη προηγούμενου Τ.Σ”.

Συνεστίαση Μελών – Βράβευση Αριστούχων Μαθητών και Απονομή Αναμνηστικών σε Μέλη προηγούμενου Τ.Σ”.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε σε Κοσμική Ταβέρνα στη Χαλκίδα η εκδήλωση “Συνεστίαση Μελών – Βράβευση Αριστούχων Μαθητών και Απονομή Αναμνηστικών σε Μέλη προηγούμενου Τ.Σ”. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί τα Μέλη του Παραρτήματος μας και Πολιτικό Προσωπικό της Π.Α (πρώην υπάλληλοι της 114 ΠΜ).

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και τίμησαν με την παρουσία τους o Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι) εα Κωνσταντίνος Τζαβέλας, ο Διοικητής της 204 ΜΓΑΠ Επγός (ΤΟΠ) Αγαμέμνων Καλαποθάκος και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας Έφ Λγος (ΔΒ) Κ. Μητράκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την βράβευση, από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ, του αριστούχου μαθητή και νυν σπουδαστή της ΣΣΕ Δημήτριου Αθανασίου, το τιμητικό δίπλωμα του οποίου παρέλαβαν οι γονείς του λόγω απουσίας του σε καλοκαιρινή στρατιωτική εκπαίδευση. Τα Μέλη του Τ.Σ πρόσφεραν μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου προστάτη του Σ.Ξ και ευχήθηκαν καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο νεαρό Εύελπι.

Στην συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη απονομή της πλακέτας της ΕΑΑΑ και αναμνηστικών που απεικονίζουν την πορεία τους στην Πολεμική Αεροπορία, σε παλαιά Μέλη του Τ.Σ και συγκεκριμένα:

-στον Πρώτο Πρόεδρο του Τ.Σ του Παραρτήματος, Υπτχο(Ι) εα κ Χρήστο Γεωργούλη, ο οποίος με την ζωντάνια του λόγου του ευχαρίστησε για την τιμή που του έκανε η ΕΑΑΑ και εισηγήθηκε προτάσεις για την βράβευση των αριστούχων μαθητών.

-στον επί χρόνια “στυλοβάτη” και Μέλος του Τ.Σ του Παραρτήματος Χαλκίδας, Σμχο (ΤΥΟ) εα κ Νικόλαο Αντωνίου, ο οποίος απουσίαζε λόγω κινητικών προβλημάτων και το αναμνηστικό παρέλαβε ο υιός του Ασμιας (ΥΑΔ) εα Αθανάσιος Αντωνίου.

Η κίνηση αυτή συγκίνησε τους συναδέλφους αλλά και τις οικογένειες τους.

Κατά την διάρκεια των βραβεύσεων αλλά και κατά την διάρκεια της συνεστίασης ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με όλα τα παριστάμενα Μέλη και να συζητήσει προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και την ανάγκη να κάνουμε περισσότερες προσπάθειες για να φέρουμε όλους τους συναδέλφους πιο κοντά στην ΕΑΑΑ.

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ του Παραρτήματος ευχήθηκε, σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, μετέφερε τις ευχές κάποιων μελών που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες συναδέλφους και φίλους του Παραρτήματος καθώς και τα Μέλη του Τ.Σ για την άψογη συνεργασία και οργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Τ.Σ ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις επικείμενες εκδηλώσεις του Παραρτήματος (Ξεναγήσεις σε Μουσεία των Αθηνών, της Χαλκίδας και της Θήβας, 3ήμερη φθινοπωρινή εκδρομή στην Ήπειρο και ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι).

Τέλος, τονίσθηκε η ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας όλων με το Παράρτημα και η μεγάλη ανάγκη για Εθελοντική Αιμοδοσία προκειμένου η Τράπεζα Αίματος της ΕΑΑΑ να μπορεί να καλύψει τις συνεχόμενα αυξανόμενες ανάγκες μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε χαλαρό και δροσερό κλίμα απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές και εμφιαλωμένο τοπικό οίνο από μέλος του Παραρτήματος.

Share this: