Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Ν. Π. Δ. Δ.
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429

Ημερομηνία 31 Μαίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ 25/13

1.-Την Πέμπτη 30 Μαίου 2013 και ώρα 18.00 έγινε στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας μεγαλειώδης συγκέντρωση των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. και στην συνέχεια πορεία προς την Αντιπεριφέρεια Λάρισας και παράδοση ψηφίσματος στην Αντιπεριφερειάρχη κα Ρένα Καραλαριώτου. Κύρια αιτήματα ήταν η μη περαιτέρω μείωση των αποδοχών των εν ενεργεία και αποστρατεία για τα έτη 2014-2016 , η μη περαιτέρω μείωση της Εθνικής Αμυνας και της Ασφάλειας και γενικά η άρση των αδικιών που έχουν γίνει εις βάρος των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α.
2.-Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος πάνω από 5.000 συνάδελφοι οι οποίοι για μια ακόμη φορά εκφράσαμε την οργή και αγανάκτησή μας για τον διωγμό που υφιστάμεθα με τις ανελέητες και ηθικά άδικες περικοπές που συντελούνται εις βάρος μας και αυτή είχε παλμό μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι την δικαίωση του. Επισης έστειλε το μύνημα της ενότητας όλων των εν ενεργεία και αποστράτων.
3.-Στην συγκέντρωση μίλησαν οι Πρόεδροι των τριών Ενώσεων και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων αποστράτων των Ε.Δ. και των Σ.Α , ενώ στην προετοιμασία συνέβαλαν καθοριστικά οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των τοπικών Παραρτημάτων. Χαιρετισμό και έκκληση για ενότητα και κοινό αγώνα απηύθηναν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κος Φωτόπουλος και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ στη Λάρισα κος Α.Χαρακόπουλος.
4.-Η κα Αντιπεριφερειάρχης αφού δέχθηκε αντιπροσωπία των αποστράτων, μας εγνώρισε οτι συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματά μας και δεσμεύθηκε να τα προωθήσει στους αρμοδίους Φορείς .
5.-Ο αγώνας συνεχίζεται ενωτικά με την επόμενη συγκέντρωση ή και άλλες μορφές κινητοποιήσεων που θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα.

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ
Αντιστράτηγος ε.α. Π. ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ και Συντονιστικού
Αντιναύαρχος ε.α. Σ. ΠΕΡΒΑΙΝΑΣ ΠΝ

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ
Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Κ. ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Share this: