Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Η Μεγάλη Συγκέντρωση στα Χανιά

Εντυπωσιακή ήταν και η συγκέντρωση των αποστράτων και εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στην Κρήτη (πάνω από 5000).

Η συγκέντρωση στην Κρήτη ήταν δυναμική, ήταν μεγαλειώδης, ήταν συγκινητική.

2Απέδειξε ότι σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι Συνάδελφοι είναι έτοιμοι όταν χρειαστεί να γίνουν μια γροθιά για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο της Πατρίδας μας και των παιδιών μας.   Να πολεμήσουν την απαξίωση και αποδυνάμωση που επιχειρείται στην Εθνική Άμυνα και στην Εσωτερική Ασφάλεια της χώρας.

Απέδειξε ότι τη συντριπτική πλειοψηφία μας, δεν την αφορούν οι  θεωρίες,  τα αναχώματα,  οι μικροπρέπειες, αλλά ο σκοπός και ο στόχος και με ποιό τρόπο  αυτοί θα επιτευχθούν.  Μακρύς ο δρόμος των διεκδικήσεων, μεγάλη και η ευθύνη όλων μας να πάμε έως το τέλος του ενωμένοι και να δικαιωθούμε.

Απέδειξε ότι οι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Συνάδελφοι αποτελούν την  πιο ομοιογενή  κοινωνική ομάδα  στη χώρα, γεγονός που της δίνει τεράστια κοινωνική και διεκδικητική ισχύ. 3

Συγκινητική ήταν και η αυθόρμητη προσέλευση πολιτών, οι οποίοι ήρθαν να ενώσουν και τη δική τους φωνή με τη δική μας με την ελπίδα να σταματήσει ο κατήφορος των απάνθρωπων περικοπών που εκτός από μισθούς και συντάξεις ισοπεδώνουν την υγεία, την παιδεία αλλά και τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις δημοκρατικές ελευθερίες στη χώρα μας.

Η Κρήτη δεν έστειλε μόνο  μήνυμα ομοψυχίας,  αποφασιστικότητας και ελπίδας.

Έστειλε και μήνυμα ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ.

<<Η Κρήτη δεν μας δίδαξε μόνο ομοψυχία
Μας δίδαξε και λεβεντιά, όπου ‘χει τα πρωτεία. >>

ΕΑΑΑ

Share this: