Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Ν. Π. Δ. Δ.
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429
Ημερομηνία 19 Απριλίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ 22/13

1.-Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 16.00 έγινε στην πλατεία αγοράς των Χανίων Κρήτης μεγαλειώδης συγκέντρωση των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. και στην συνέχεια πορεία προς την Αντιπεριφέρεια Χανίων και παράδοση ψηφίσματος στον Αντιπεριφερειάρχη κο Α.Βουλγαράκη.
2.-Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος περί τα 5.000 άτομα και αυτή είχε παλμό μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι την δικαίωση του. Επισης έστειλε το μύνημα της ενότητας όλων των εν ενεργεία και αποστράτων , παρά το γεγονός οτι ορισμένοι προσπάθησαν να τορπιλλίσουν την κοινή προσπάθεια.
3.-Στην συγκέντρωση μίλησαν οι Πρόεδροι των τριών Ενώσεων και εκπρόσωποι των Ενώσεων αποστράτων των Σ.Α , ενώ στην προετοιμασία συνέβαλαν καθοριστικά οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των τοπικών Παραρτημάτων.
4.-Ο κος Αντιπεριφερειάρχης αφού δέχθηκε αντιπροσωπία των αποστράτων μας εγνώρισε οτι συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματά μας και δεσμεύθηκε να τα προωθήσει στους αρμοδίους Φορείς . Επίσης μας εγνώρισε οτι τέτοια πορεία είχε καιρό να δει στα Χανιά. Στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό από τον εξώστη του κτιρίου προς τους συγκεντρωθέντες.
5.-Ο αγώνας συνεχίζεται ενωτικά με την επόμενη συγκέντρωση να πραγματοποιείται στην Λάρισα

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ Ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ
και Συντονιστικού
Αντιστράτηγος ε.α. Αντιναύαρχος ε.α. Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΠΕΡΒΑΙΝΑΣ ΠΝ Κ. ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Share this: