Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Aπογευματινά τμήματα 251 ΓΝΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η ΕΑΑΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του στόχου (Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μελών) για το 2014 συναντήθηκε για άλλη μια φορά (Πρόεδρος-Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Υγειονομικών Θεμάτων) με την Διοίκηση του 251 ΓΝΑ προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι και τον τρόπο επίλυσης αυτών. Κατά την συνάντηση διευκρινίστηκαν-αποφασίστηκαν τα παρακάτω α. Διευκρινίστηκε ότι λειτουργούν απογευματινά τμήματα από 13:00 έως 16:00 στα πρότυπα των πρωινών τακτικών ιατρειών ως ακολούθως:

(1) ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(2) ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(3) ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(4) ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(5) ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(6) ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(7) ΟΔΟΝΤ.-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ 1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(8) ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

(9) ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(10) ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(11) ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ 1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(12) ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

β. Αποφασίστηκαν:

(1) Να προγραμματίζονται σε καθημερινή βάση 5 επιπλέον ραντεβού μόνο για αποστράτους στο οδοντιατρικό τμήμα.

(2) Οι συνάδελφοι οι όποιοι πραγματοποιούν εξετάσεις στο ΓΝΑ να προσκομίζουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων τους στα αντίστοιχα εξωτερικά ιατρεία που θα τους δέχονται μετά το πέρας των προγραμματισμένων ραντεβού.

γ. Τονίστηκε και πάλι, η σπουδαιότητα της έγκαιρης ακύρωσης των ραντεβού μέσω του αρμόδιου γραφείου ή του τηλεφωνικού κέντρου. Προσοχή! Είναι επιτακτική ανάγκη για έγκαιρη ακύρωση των ραντεβού, δεδομένου ότι, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 50% των προγραμματισμένων ραντεβού δεν προσήλθαν, χωρίς προηγουμένως να τα έχουν ακυρώσει, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμός να γίνεται σε μακρό χρόνο. Επισημαίνεται η πρόθεσης της Διοίκησης του 251 ΓΝΑ και της ΕΑΑΑ για συνεχή συνεργασία προς επίλυση των παρουσιαζομένων προβλημάτων. Εκ της ΕΑΑΑ

Share this: