Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον Σμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη, στην Κάρπαθο 

Έγιναν  σήμερα 23 Μαΐου 2024, στην Κάρπαθο οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που συνδιοργάνωσαν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, και οι Δήμοι Καρπάθου και Χανίων, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 ετών από το θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, του Ήρωα Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Μνημείου του, στο λιμάνι της Καρπάθου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Την επιμνημόσυνη δέηση  τέλεσε ο  Πρωτοπρεσβύτερος Ευτύχιος Πετράκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον  Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό. 

Εν συνεχεία κατατέθηκαν στεφάνια  στο Μνημείο του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη.

Την ΕΑΑΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος μας Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Αντώνης Καμπιανάκης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι και ο Ταμίας του Παραρτήματος μας Επγος ε.α. Χρήστος Μαλανδράκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του κόμματος Σπαρτιατών Βασίλειος Στίγκας, οι Βουλευτές Βασίλειος – Νικόλαος Υψηλάντης, ως Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Εμμανουήλ Κόνσολας, ο Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Φελλουζής, η Έπαρχος Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου Καλλιόπη Νικολαΐδου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχαήλ Ερωτόκριτος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων Στυλιανός Μιχαηλάκης, μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Ηλιάκη, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Ένωσης Βετεράνων της Αεροπορίας, του Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων και άλλων φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Share this: