Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

5ημερη προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος 2-6 Οκτωβρίου 2017

Γνωστοποιούµε στους Συναδέλφους και τα Μέλη µας, ότι η ΕΑΑΑ διοργανώνει προσκυνηµατική επίσκεψη πέντε (5) ηµερών στο Άγιο Όρος, από 2 έως 6 Οκτωβρίου 2017 ως κάτωθι:

1  Ηµέρα – Δευτέρα 2/10/2017

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.30 Π.µ. από την ΕΑΑΑ(Χαλκοκονδύλη 5), µε προορισµό την Ουρανούπολη Χαλκιδικής και µε τις εξής ενδιάµεσες στάσεις: Καµένα Βούρλα για καφέ, στην Σκοτίνα για γεύµα και στο Σταυρό Θεσσαλονίκης για καφέ.

Άφιξη στην Ουρανούπολη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Δείπνο-Διανυκτέρευση. Οι αξκοί ε.α. θα χωριστούν σε (4) οµάδες, στην Α’, Β’, Γ και Δ’των (10) ατόµων περίπου η κάθε µια.

2 Hµέρα Τρίτη 3/10/2017

Συγκέντρωση των Αξκών ε.α. στις 9.00π.µ. στο µώλο της Ουρανούπολης και αναχώρηση µε πλοιάριο της γραµµής για το λιµάνι του Άγιου Όρους, τη Δάφνη.

Η Α’και Β΄Όµάδα θα αναχωρήσει µε λεωφορείο της γραµµής για Καρυές και στη συνέχεια µε µικρά πουλµανάκια στις Ιερές Μονές Ιβήρων και Μεγ. Λαύρας, αντίστοιχα η Γ και Δ’ οµάδα µε το πλοιάριο της γραµµής θα αναχωρήσει για τις Ιερές Μονές Γρηγορίου και Διονύσου, αντίστοιχα.

Την ίδια ηµέρα οι γυναίκες µε ευθύνη και επιβάρυνση δική τους, όσες και εφόσον το επιθυµούν, θα πραγµατοποιήσουν περίπλου µε έκτατο πλοιάριο της γραµµής, στη δυτική πλευρά του Αγίου Όρους. Τιµή κρουαζιέρας 15€ το άτοµα. Το απόγευµα, επίσκεψη στην Ιερισσό µε το πούλµαν.

3 Hµέρα Τετάρτη 4/10/2017

Η Α οµάδα θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας και η Β οµάδα την Ιερά Μονή Ιβήρων(ανταλλαγή). Η Γ οµάδα θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Διονυσίου και η Δ οµάδα την Ιερά Μονή Γρηγορίου(ανταλλαγή).

Την ίδια ηµέρα, οι γυναίκες µε το πούλµαν, θα επισκεφτούν την Ιερά Μονή του Τιµίου Προδρόµου στις Σέρρες και εφόσον υπάρχει αρκετός χρόνος θα επισκεφτούν το Σπήλαιο Αλιστράτη. Επιστροφή στην Ουρανούπολη. Εάν η συμμετοχή των γυναικών είναι ελάχιστη(κάτω των 10), τότε δεν θα γίνει η εν λόγω κίνηση.

4η Ηµέρα – Πέµπτη 5/10/2017

Συγκέντρωση των Αξκών ε.α. στη Δάφνη, από τις Ιερές Μονές (Ανατολικές- Δυτικές), και στη συνέχεια µε πλοιάριο αναχώρηση για Ουρανούπολη και άφιξη περίπου 14.30.

Συνάντηση µετά των γυναικών, γεύµα και στη συνέχεια αναχώρηση για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούν τον τάφο του Άγιου Παϊσιου. Οι γυναίκες το πρωί µπορούν να επισκεφθούν το νησάκι Αµµουλιανή.

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, Δείπνο-Διανυκτέρευση.

5η Ηµέρα – Παρασκευή 6/10/2017

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 11.00π.µ., αφού το πρωί επισκεφθούν τον Ιερό Ναό Αγίου Δηµητρίου και τον Λευκό Πύργο, µε ενδιάµεσες στάσεις στην Σκοτίνα για φαγητό, αν λειτουργεί, στην Αγία Παρασκευή των Τεµπών για προσκύνηµα και στα Καµένα Βούρλα για καφέ και στη συνέχεια κατ’ ευθείαν για Αθήνα.

Το κόστος της εκδροµής θα ανέλθει, για µεν το ένα άτοµο, στα ……., για δε το ζεύγος στα ………

Στην τιµή περιλαµβάνονται:

Μεταφορά µε πούλµαν στο Άγιον Όρος.Μια διανυκτέρευση όλων (Αξκών – γυναικών) στο ξενοδοχείο της Ουρανούπολης µετά πρωινού και µια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη, µετά πρωινού. Δυο επιπλέον διανυκτερεύσεις των γυναικών στο ξενοδοχείο της Ουρανούπολης µετά πρωινών. Εκδροµή των γυναικών µε το πούλµαν στην Ιερά Μονή του Τιµίου Προδρόµου στις
Σέρρες και στο Σπήλαιο Αλιστράτη. Έξοδα διαµονητήριων για την είσοδο των Αξκών στις Ιερές Μονές. Ναύλα πλοιαρίου για µετάβαση των Αξκών στη Δάφνη και αντίστροφα και για µετάβαση αυτών από Δάφνη στις Δυτικές Ιερές Μονές και αντίστροφα. Εισιτήρια λεωφορείου για µετάβαση από Δάφνη στις Καρυές και αντίστροφα. Έξοδα µίσθωσης µικρών πούλµαν για µετάβαση των Αξκών ε.α. από τις Καρυές στις Ανατολικές Ιερές Μονές και αντίστροφα.

Στην τιµή δεν περιλαµβάνονται:

Φαγητά-ποτά-προσωπικά έξοδα-Ναύλοι πλοιαρίου για τον περίπλου των γυναικών.

Συµµετοχή – Διευκρινίσεις

Μέγιστος συνολικός αριθµός: 49. Η επίσκεψη θα ακυρωθεί εάν δεν συµπληρωθεί ο αριθµός των 40 τουλάχιστον ατόµων.

Μέγιστος αριθµός Αξκών : 40

Μέγιστος αριθµός Γυναικών: 9

Θα αυξηθεί ο αριθµός των γυναικών, ανάλογα µε την τυχόν µείωση των ανδρών. Η συµµετοχή του αριθµού των γυναικών θα καθορισθεί κατά προτεραιότητα της δήλωσης συμμετοχής. Δήλωση συμμετοχής αυτοπροσώπως ως η προτελευταία παράγραφος με ταυτόχρονη δήλωση του Α.Δ.Τ., της εκδίδουσας Αρχής, της επιθυμητής ομάδας, της συμμετοχής ή μη της συζύγου, καθώς και της καταβολής του αντιτίμου στο παρακάτω αναγραφόμενο Γραφείο Ταξιδίων.

Σε περίπτωση που κάποια οµάδα υπερβαίνει το όριο διανυκτέρευσης σε µια Ιερά Μονή τότε ο αριθµός θα αναπροσαρµοσθεί ώστε οι τέσσερις οµάδες να έχουν σχεδόν τον ίδιο αριθµό Αξκών ε.α ..

Οι θέσεις εξασφαλίζονται αποκλειστικά και µόνο µε την καταβολή του αντιτίµου. Η θέση στο λεωφορείο για την αρχική διαδροµή (Αθήνα-Σκοτίνα) θα δίδεται στον ενδιαφερόµενο µε την καταβολή του αντιτίµου. Οι διαδροµές είναι τέσσερις (4) Αθήνα-Σκοτίνα, Σκοτίνα-Ουρανούπολη, Ουρανούπολη- Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη- Αθήνα, και στο πρώτο σκέλος της διαδροµής θα γίνεται η εναλλαγή των θέσεων.

Κάθε προσκυνητής θα πρέπει να έχει μαζί του προσόψιο, πυτζάμες, εσώρουχα, κάλτσες, ξυριστικά, φάρμακα και ένα μικρό φακό νυκτός. Δεν απαιτείται ξηρά τροφή.

Η πληρωμή για τη συμμετοχή θα αρχίσει την 1/9/2017 ημέρα Παρασκευή και θα τελειώσει την 12/9/2017 ημέρα Τρίτη ή εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός και θα γίνει στο Γραφείο Ταξιδίων  …………………

Το πρόγραµµα µπορεί να τροποποιηθεί µόνο από το ΔΣ/ΕΑΑΑ και µόνο για σπουδαίους λόγους.

Εκ του Πνευματικού Κέντρου

Share this: