Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Ηλείας _ Εκδηλώσεις

1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα του Καφέ Επαρχείο στον Πύργο η κοπή της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος της ΕΑΑΑ Ν. Ηλείας.

Στην έναρξη της τελετής ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Υπτχος (Ι) ε.α Σωτήριος Γαραντζιώτης, μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό προς τους προσκεκλημένους και τα μέλη, προέβει σε απολογισμό πεπραγμένων του έτους που πέρασε και κάλεσε τους συναδέλφους σε ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες του Παραρτήματος . Κατόπιν ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον ιερέα π. Ιωάννη Διαμαντόπουλο και η κοπή της. Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι προσκεκλημένοι: α). Ανώτερος Δκτής Φρουράς Ηλείας και Δκτης του ΚΕΑΤ Τξχος(Ι) κ. Ματθαίος Κανουπάκης. β). Ο εκπρόσωπος του Δκτη της 117ΠΜ Σγος(Μ) κ. Χαλασοχωρίτης. γ) Ο Αστυνομικός Δντης της Αστ/μικής Δνσης Ηλείας Ταξχός κ. Μιχαήλ Οικονομόπουλος. δ). Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ηλείας Ταξχος ε.α κ. Γεώργιος Σταματόπουλος. ε). Ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας Πλοίαρχος ε.α κ. Ζώης Υφαντής. στ). Το μέλλος του ΔΣ της ΕΑΑΑ Ασμχος ε.α κ. Ιωάννης Κρανιάς. ζ). Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Καλαμάτας Σμχος ε.α κ. Ιωάννης Σαμπατζιώτης με τον Αντιπρόεδρο Ασμχο ε. α κ. Μπένο η). Ο αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας Ασμχος ε.α κ. Πατσαούρας.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κέρδισε η σύζυγος του συναδέλφου Επγου(ΤΜΜ) ε.α. Παναγιώτη Αργύρη Κωνσταντίνα.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, τους Συναδέλφους και τα Ορφανικά Μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η συμμετοχή σε κάθε εκδήλωση του Παραρτήματος, θα ενδυναμώνει τις προσπάθειες για δράσεις με πολιτιστικό και κοινωνικό περιεχόμενο και θα είναι για όλους μας πηγή μεγάλης χαράς και ιδιαίτερης τιμής.

Καλή Χρονιά με υγεία.

 2. ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΝΗΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

 Στον Ι. Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο την 5η Φεβρουαρίου 2023, τελέστηκε Αρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο Μνήμης του Αρχιστρατήγου της Επανάστασης του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Κατόπιν τελέστηκε Δέηση και κατάθεση Στεφάνων στον Ανδριάντα του τιμωμένου Ήρωα.

Μετά από πρόσκληση την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Ηλείας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Παραρτήματος Υπτχος (Ι) ε.α. Σωτήριος Γαραντιώτης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι.

3. ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΔΕΗΣΗΣ ΜΙΛΤΩΝΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗ
Στον Πύργο την 12 η Φεβρουαρίου 2023, τελέστηκε Αρχιερατική Δέηση Μνήμης στον Ανδριάντα του Ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
Πλοιάρχου Μίλτωνος Ιατρίδη Κυβερνήτου του υποβρυχίου Παπανικολής.
Μετά από πρόσκληση της ΕΑΑΝ Ηλείας την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Ν. Ηλείας εκπροσώπησε ο Ταμίας του Παραρτήματος Σμχος (ΤΥΑ) ε.α. Δημήτριος Λόλας, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι στο Ανδριάντα του Ήρωα.

Share this: