Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Πραγματοποιήθηκε η Φιλοφρονητική Εκδήλωση προς Τιμήν των Ορφανικών Μελών, την 1 Δεκεμβρίου 2022 στη Λέσχη της 133 Σμηναρχία Μάχης “Απτχος (Ι) Στυλιανός Δεμένεγας”.

Ο Πρόεδρος Σμχος (ΥΥΑ) Αντώνιος Τζιερτζής στο σύντομο καλωσόρισμα ανέφερε:

«Αγαπητά ορφανικά μέλη του παραρτήματος Ηρακλείου με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν σας και για σύσφιξη των σχέσεών μας. Το Δ. Σ. του παραρτήματος αποφάσισε ομόφωνα να σας τιμήσει, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο οτι δεν σας ξεχνάμε και ότι παραμένετε και εσείς ενεργά μέλη του παραρτήματός μας, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας το περάσατε και εσείς μαζί μας, συμπαραστεκόμενες στους αείμνηστους συζύγους σας στις καλές τους στιγμές αλλά και στις δύσκολες και τους στηρίξατε στο δύσκολο έργο τους. Στα πρόσωπα τα δικάς σας,  βλέπουμε τα πρόσωπα των συναδέλφων μας που ποτέ δεν έχουμε ξεχάσει, και την συνεργασία που είχαμε μεταξύ μας.

Σας βλέπουμε σαν δικούς μας ανθρώπους.

Θά ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι το παράρτημα θα είναι ανοικτό για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και να μας ενημερώνετε γι αυτό.

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας και σας εύχομαι υγεία καλές γιορτές και να περάσουμε όμορφα απόψε. Καλή διασκέδαση.»

Το οραφανικό μέλος κα Δέσποινα Κουζινόγλου ανέφερε: «Είμαστε συγκινημένες που βρισκόμαστε εδώ με δική σας πρωτοβουλία και φροντίδα .

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Τιμάτε, Τιμούμε τους αγαπημένους μας και στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που μοιράστηκαν την ζωή τους ανάμεσα στην οικογένεια και την Π. Α. Και δεν είναι πια μαζί μας. Τιμάτε όμως και εσείς τους εαυτού σας και την Π. Α. Ως στελέχη. Ευγνώμονες.»

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της 133 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχο (Ι) κ. Ιωάννη Μαλισιώτη που μας διέθεσε αυτό τον εξαίρετο χώρο για την εκδήλωσή μας, καθώς και όλο το προσωπικό της Λέσχης για την άψογη εξυπηρέτηση.

Share this: