Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Ηρακλείου-Ετήσιο Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως των Ψυχών των Κεκοιμημένων Συναδέλφων μας.

Με μία σεμνή, αλλά με έντονη συγκινησιακή φόρτιση τελετή , το Παράρτημα Ηρακλείου της ΕΑΑΑ τίμησε τους πεσόντες και θανόντες σε πολεμικές περιόδους, αλλά και στην ειρήνη, συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε την Πέμπτη 03/11/2022, στο παλιό κοιμητήριο έμπροσθεν του μνημείου πεσόντος στο καθήκον Ανθσγού (Ι) Βασιλείου Ανδρεαδάκη, και ακολούθησε τρισάγιο, χαιρετισμός του Προέδρου του Παραρτήματος Σμχου ε.α. Αντωνίου Τζιερτζή.

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε καφές στην καφετέρια Στεφανάκη έναντι παλιού κοιμητηρίου.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμχος ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής στον σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε, ότι αυτή η τελετή, δεν αποτελεί μια τυπική υποχρέωση, αλλά θεωρείται ως η κορυφαία επετειακή διοργάνωση του Παραρτήματος και ευχαρίστησε το σύνολο των μελών (Τακτικά και Ορφανικά) που παρευρέθησαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στους πολυαγαπημένους τους συναδέλφους που δεν είναι πια μαζί μας, καθώς και στο Σμχο ε.α. Αναστάσιο Αγγελάκη για την πολύτιμη προσφορά του στην συνδιοργάνωση της τελετής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκ μέρους του Διοικητή της 133ΣΜ ο Επγός (Δ) Βάϊος Πολύζος και εκ μέρους του Διοικητή της 11ης ΜΚΒ ο Επγός (ΤΕΑ) Ευάγγελος Κεφαλογιάννης.

Share this: