Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

1Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΑΑΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

22119864_10212697383963955_768126451_o

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη της, ότι εστέφθη με μεγάλη επιτυχία η 1η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, σήμερα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ, συγκεντρώνοντας  23 φιάλες αίματος με αποτέλεσμα  τη δημιουργία της δικής μας Τράπεζας Αίματος.

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη βοήθεια που μας παρείχαν, στο θέμα της 1ης αιμοδοσίας και στη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος τους κατωτέρω:

  • τον Αρχηγό της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου

  • τον Σμήναρχο (Ι) Ηλία Πετρόπουλο, Δντη του Επιτελικού Γραφείου του Α/ΓΕΑ

  • τον Υποπτέραρχο (Ι) Ιωάννη Γοντικούλη, Δκτη της Σχολής Ικάρων

  • τον Ταξίαρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα, Δκτη της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας

  • τον Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Μπούζο, Δκτη της 123ΠΤΕ

  • τον Αντιπτέραρχο ε.α. (I) Αντώνη  Καμπιανάκη, Πρόεδρο παραρτήματος EAAA Χανιών

  • Το Προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, του ΕΚΑΒ και

  • Τους ε.α. συναδέλφους μας, τους μαθητές της Σ.Ι., τους δοκίμους της  Σ.Μ.Υ.Α, το Στρατιωτικό και Στρατεύσιμο Προσωπικό της ΕΑΑΑ.

trapezaaimatos

Σ Υ Ν Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι

Αυτή  ήταν μόνο η αρχή. Οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες . Για  να υπάρχει  η τράπεζα αίματος  και να μπορεί να καλύπτει  τις ανάγκες  των μελών μας χρειάζεται συνεχώς να εμπλουτίζεται με νέο αίμα. Η ΕΑΑΑ παρακαλεί τα μέλη της να συνδράμουν την προσπάθεια της Ένωσης για μία δυνατή και ικανή τράπεζα η οποία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελών μας.

Επειδή στο μέγιστο αριθμό των μελών μας δεν επιτρέπεται να δίνει αίμα λόγω ηλικίας παρακαλούμε  τα μέλη μας να   προτρέπουν   τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τις εγγόνες τους  να  δίδουν τακτικά αίμα. Προσοχή όταν κάποιος δίδει αίμα για την ΕΑΑΑ να το χρεώνει  στην Ένωση Αποστράτων αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) και συγκεκριμένα στον κωδικό 14111.

Υπενθυμίζεται ότι η τράπεζα αίματος θα είναι για τα μέλη της ΕΑΑΑ και για τις οικογένειες των και η διάθεση θα γίνεται με έγκριση του διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΑΑ.

Share this: