Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Τιμήθηκε στο Ηράκλειο η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης

Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ομιλία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη πλατεία Ελευθερίας τιμήθηκε και στο Ηράκλειο η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου Βˊ ενώ ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Αντίσταση από την φιλόλογο του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου Μάγδα Εμμ. Φραγκούλη.

Ακολούθησε τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Βˊ και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων-Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εκπροσώπους των Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστικών Αρχών, των κομμάτων, των Ενώσεων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Εφέδρων Αξιωματικών.

Η ΕΑΑΑ Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ασμχο (TMA) ε.α. Γεράσιμο Πετρίτση, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης, στην τελετή για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Share this: