Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Τελικά Αποτελέσματα Παραθερισμού ΕΑΑΑ 2022

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Α. 2022

  1. Ανακοινώνονται από την Ε.Α.Α.Α. τα αποτελέσματα των αιτήσεων παραθερισμού για το 2022, με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων, για κάθε θέρετρο και κάθε περίοδο, σε Τακτικούς και Αναπληρωματικούς.
  2. Σας υπενθυμίζουμε, ότι η εφαρμογή παραθερισμού εξάγει ένα τελικό αποτέλεσμα της αίτησης του δικαιούχου, ανεξάρτητα με τον αριθμό των επιθυμιών του.
  3. Για το παραθεριστικό έτος 2022, η μετάβαση σε ΟΛΑ τα ΚΕΔΑ, θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των παραθεριστών (μη διάθεση υπηρεσιακών μέσων).
  4. Ο φετινός παραθερισμός προγραμματίζεται και υλοποιείται με την επιφύλαξη εφαρμογής επιπλέον μέτρων που αφορούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ παραθεριστών είναι να επικοινωνήσουν μέσω :

Τηλεφ. 210-3802241 ή 210-3820271 εσωτ. 5 ή Email: paratherismos@eaaa.gr

με το    Γραφείο Παραθερισμού, αν θα παραθερίσουν (ΝΑΙ)  ή (ΟΧΙ), το ΑΡΓΟΤΕΡΟ  δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου για οποιοδήποτε θέρετρο.

 Όσο νωρίτερα γίνεται η ενημέρωση, τόσο καλύτερα είναι για την  ταχύτερη επικοινωνία με τους αναπληρωματικούς, από το Γρ. Παραθερισμού της ΕΑΑΑ.

         ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ  μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο πριν την έναρξη της κάθε παραθεριστικής περιόδου, θα γίνονται ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ με αποστολή αποδεικτικών στοιχείων κωλύματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αφαιρούνται ( -70 μόρια ).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Είναι υποχρέωση του γραφείου παραθερισμού, όταν υπάρξουν κενά δωμάτια από ακυρώσεις Τακτικών, να επικοινωνήσει με τους Αναπληρωματικούς, αρχίζοντας από τον πρώτο της λίστας Αναπληρωματικών και συνεχίζοντας  με τη σειρά κατάταξής τους.       

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Παρακαλούνται όσοι από τους συναδέλφους, διαπιστώσουν τυχόν διαφορά στο θέρετρο επιλογής ή στη μοριοδότησή τους, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Παραθερισμού, για τον απαιτούμενο έλεγχο.

Ακολουθούν τα  ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2022

Share this: