Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΑ

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα τελετών του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΑ, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου του.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη του Παραρτήματος, παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Τοπικού Συμβουλίου ενώ ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο Ασμχο ε.α. Αθανάσιο Μαργαρίτη και τα νέα μέλη του ΤΣ, Καλή Επιτυχία στο έργο τους.
Στη συνέχεια, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, αναφέρθηκε εν συντομία στους στόχους του νέου Τοπικού Συμβουλίου, παρουσίασε τα Μέλη του, ενώ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο και Μέλη ΤΣ για την προσφορά τους.
Ακολούθησε απονομή πλακετών προς τα απερχόμενα μέλη.
Τιμητικές πλακέτες απένειμε επίσης εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (ΣΑΣ) ο Πρόεδρός του, Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σμχος κ. Ζαχαρούλης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού/ΤΑ, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Χρήστος Κακατάτσης, ο Υδκτής του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Σμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Κατσιαντώνης, ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γεώργιος Ζαούτσος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ Ατγος ε.α. Κων/νος Βλάχος, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου αποστράτων χωροφυλακής και ΕΛΑΣ Λάρισας κ. Βασίλειος Διβάνης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Σχης ε.α. κ. Δ. Γεωργάκης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιος Παιδής, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονικης της ΕΑΑΑ Ασμχος ε.α Αθανάσιος Δανιηλίδης, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Μαγνησίας της ΕΑΑΑ Ασμχος ε.α. Ελευθέριος Σπανομήτρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ, Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, συνάδελφοι, συναδέλφισσες και μέλη των ορφανικών οικογενειών του Παραρτήματος.
 dsc05812
το νέο Τοπικό Συμβούλιο Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΑ
 .
dscn2588unnamed
dscn2569dscn2562
dsc05580dscn2616
dsc05600
.
.
δείτε περισσότερες φωτο εδώ
Share this: