Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Συνεργασία Ε.Α.Α.Α. με την Τράπεζα EUROBANK

                                                                                                                                                                                                                                                                                              Αθήνα,  Ιούλιος 2021

 

Συνεργασία ΕΑΑΑ με την Τράπεζα EUROBANK

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ανακοινώνουμε ότι, εξειδικευμένα στελέχη της EUROBANK επισκέφθηκαν την Πέμπτη  24.06.2021 το ΔΣ στα γραφεία μας.   Στόχος της συνάντησης ήταν η παρουσίαση και η ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αποστράτων» της Eurobank.

Από την ενημέρωση αυτή, προέκυψε ότι το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αποστράτων»  απευθύνεται σε όλους τους εν αποστρατεία συναδέλφους και χορηγεί προνόμια και οφέλη  στους χρήστες συγκεκριμένων υπηρεσιών της Τράπεζας που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό.

Ενδεικτικά, μόνο από το προνόμιο 4% €πιστροφή με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής  κάρτας, που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, σε επιλεγμένα  πρατήρια  καυσίμων ΕΚΟ & στα SuperMarket Σκλαβενίτης, Μασούτης & Χαλκιαδάκης, με ετήσια δαπάνη 8.280€ (690€ το μήνα), μπορεί να προκύψει ετήσιο όφελος έως 330€.

Επιπλέον, τα μέλη της ΕΑΑΑ που θα επιλέξουν τη Eurobank ως τράπεζα συνεργασίας, και μεταφέρουν τη σύνταξή τους έως 31.08.2021 επωφελούνται από την τρέχουσα επιβράβευση των €50 €πιστροφή στην χρεωστική /πιστωτική κάρτα τους που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Η διαδικασία μεταφοράς σύνταξης ολοκληρώνεται στο κατάστημα της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται κάποια επίσκεψη στο ταμείο.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση, ενώ τα Τραπεζικά καταστήματα της Eurobank θα είναι ενημερωμένα για να κάνουν δεκτή την αίτηση των συναδέλφων με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητας Αποστράτου.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια του προγράμματος «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ» που ισχύουν για το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

ΔΣ  ΤΗΣ ΕΑΑΑ

Share this: