Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Συνάντηση αντιπροσωπίας της ΕΑΑΑ με τον Δντή της ΔΥΓ/ΓΕΑ

Την Παρασκευή 11/10/2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΑΑΑ με τον Διευθυντή της Δνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ Υπτχο (ΥΙ) κ. Δημήτριο Χατζηγεωργίου. Η αντιπροσωπεία ΕΑΑΑ, αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Απτχο (Ι)ε.α. κ. Σπυρίδωνα Καββούρη, τον Αντιπρόεδρο (ΕΑ)ε.α. κ. Παύλο Χρήστου, τον Δντα Σύμβουλο Ασμχο (Ρ)ε.α. κ. Ιωάννη Κρανιά και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Σγό (ΥΔΚ)ε.α. κ. Ηλία Ντούβλη.

Στη συνάντηση που εξελίχθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συμμετείχαν επίσης ο Διοικητής του 251 ΓΝΑ Ταξχος (ΥΙ) κ. Γεώργιος Ζλατάνος, ο Διευθυντής Εργαστηρίου Επεμβατικής Ακτινολογίας-Νευροακτινολογίας 251 ΓΝΑ Σμχος (ΥΙ) κ. Κωνσταντίνος Λάγιος και ο Ταξχος (ΥΙ)ε.α. κ. Ιωάννης Γκόλιας.

Σκοπός της συνάντησης, η αλληλοενημέρωση σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος των αποστράτων, καθώς και η εξεύρεση λύσεων σε ανακύπτοντα προβλήματα στο σύστημα ραντεβού, εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία αλλά και κατά τη νοσηλεία. Ιδιαίτερη ενημέρωση παρείχε ο κ. Δντής ΔΥΓ/ΓΕΑ για το εν εξελίξει πρόγραμμα απόκτησης υπερσύγχρονου νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Δοθείσης ευκαιρίας, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ, τόνισε στον Δντη ΔΥΓ/ΓΕΑ, ότι η Ένωση παραμένει διαχρονικά αρωγός σε κάθε προσπάθεια του ιδίου, της Διοίκησης του νοσοκομείου, και του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού, με μοναδικό στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών.

Εκ της ΕΑΑΑ

 

Share this: