Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Αποστράτων Στελεχών Ε.Δ. και Σ.Α.

  sygk_thess_15_4_16(3)

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15-4-2016 η συγκέντρωση αποστράτων των Ε.Δ και Σ.Α  που οργάνωσε το συντονιστικό συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών.

Στο συγκεντρωμένο πλήθος απευθύνθηκαν ο πρόεδρος Ε.Α.Α.Ν Αντιναύαρχος ε.α. Σπ. Περβαινάς, ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ Υποστράτηγος ε.α. Ευγγ. Δανιάς, ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α Αντιπτέραρχος (Ι). ε.α. Σπ. Καββούρης. Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πορεία στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης και επίδοση ψηφίσματος στην Υφυπουργό Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

sygk_thess_15_4_16(1)

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι όλων των κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α., Αγαπητά μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων, σας απευθύνω θερμό συναδελφικό χαιρετισμό. Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες αξιότιμους συναδέλφους μας και καλώ όλους ανεξαρτήτως, να είμαστε σε πλήρη εγρήγορση προκειμένου να προασπίσουμε τα ιδεώδη της πατρίδος μας που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στους απογόνους μας καθώς και να προασπίσουμε τα δίκαια αιτήματα μας. Και θέλω να υπενθυμίσω προς όλες τις πλευρές ότι η ψυχή του Έλληνα ήτανε και θα παραμείνει αδούλωτη, ευχαριστώ

sygk_thess_15_4_16

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν τόσο το Παράρτημα Ε.Α.Α.Α Θεσσαλονίκης όσο και το Παράρτημα Λάρισας και το Παράρτημα Μαγνησίας με εκπροσώπους των Δ.Σ. και των μελών τους.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία στην εξέδρα του Επίτιμου Αρχηγού Γ.Ε.Σ, Στρατηγού Χρίστου Μανωλά, ο οποίος πήρε το λόγο και ανέφερε τους λόγους που ήρθε να διαδηλώσει μαζί με τους συναδέλφους.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον χαιρετισμό του Επίτιμου Αρχηγού Γ.Ε.Σ, Στρατηγού Χρίστου Μανωλά

Την επίσημη ανακοίνωση του Συντονιστικού καθώς και το ψήφισμα μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ

Share this: