Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

“Στις καλένδες οι προτάσεις του 1ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ της ΕΑΑΑ για την επιβίωση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας”

του Απτχου (Μ)ε.α. Θεόδωρου Γιαννιτσόπουλου – Επίτιμου Διευθυντή Γ’ Κλάδου ΓΕΑ

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ το 1ο Συνέδριο Στρατηγικής και Τεχνολογίας της ΕΑΑΑ, με ομιλητές – εισηγητές και εισηγήσεις, που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΑ .
Στο συνέδριο αυτό είχα την τιμή να συμμετάσχω ως εισηγητής, με την εισήγηση «Η επιβίωση της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας», το πλήρες κείμενο της οποίας μαζί με τις προτάσεις της καθώς και Πρόταση Συμμετοχής της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας ( ΕΑΒΙ ) στην εξασφάλιση απαιτήσεων υποστήριξης των υπό Αναβάθμιση Αεροσκαφών F – 16 ως πρώτιστη ενέργεια επιβίωσής της, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΑ και έχουν προωθηθεί και από εμένα, προς όλους τους καθ’ ύλη αρμόδιους φορείς του ΥΠΕΘΑ, ΓΕΑ, ΓΔΑΕΕ, ΒτΕ και στον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στα συμπεράσματα, οφέλη και προτάσεις του Συνεδρίου για την επιβίωση της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας, αναφέρονται ως αναγκαία και πολύ σημαντικά, τα ακόλουθα :

Συνεχίστε εδώ την ανάγνωση

 

 

Share this: