Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Στην ΕΑΑΑ ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Την Τετάρτη, 13-7-2022, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΑΑΑ ο κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τέθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης και τα μέλη του ΔΣ όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους αποστράτους, κυρίως τα οικονομικά και της υγείας, και επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα.

Ο κ. Γκιουλέκας, δίνοντας έμφαση στους ισχυρούς και ακατάλυτους δεσμούς των ε.ε. και ε.α. συναδέλφων των ΕΔ, τόνισε ότι, ως πρόεδρος, θεωρεί ηθική υποχρέωση την ενημέρωση όλων των αποστράτων για θέματα αρμοδιότητας της Επιτροπής.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τον τουρκικό αναθεωρητισμό και την αντιμετώπισή του. Την περαιτέρω αμυντική θωράκιση της χώρας και τα εξοπλιστικά προγράμματα σε συνδυασμό με τις αμυντικές δαπάνες. Τις αμυντικές συμφωνίες που συνήψε η χώρα και τη σημασία τους ως πολλαπλασιαστές ισχύος. Την κοινοβουλευτική διπλωματία και τον κρίσιμο ρόλο της Επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής.

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ,  Απτχος (Ι) ε.α. Κων/νος Τζαβέλλας, και τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον κ. Γκιουλέκα για την επίσκεψή του στα γραφεία της Ένωσης και την εκπεφρασμένη βούλησή του να βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τις Ενώσεις Αποστράτων.

 

 

Share this: