Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΜΗΝΑΡΧΟ ε.α. ΓΚΙΡΜΠΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Αγαπημένε μου φίλε και συνάδελφε Βασίλη

Ήταν Τετάρτη μεσάνυχτα ώρα 11:00 [ 9-10-2019] όταν έμαθα από την κόρη σου Νατάσα το θλιβερό γεγονός του θανάτου σου. Η σκέψη μου αρνιόταν να δεχθεί αυτήν την είδηση αλλά δυστυχως ξαναγύριζε αληθινή. Ηταν ίσως η πιό δύσκολη στιγμή της ζωής μου για μένα και την οικογένεια μου συχρόνως. Φίλε μου , Βασίλη βουβός ο πόνος για μένα και την οικογένεια μου ,τους οικείους σου, τους φίλους και τους συναδέλφους σου, που όλοι εμείς δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε το αιφνιδιαστικό της μοίρας,μιάς μοίρας άδικης σκληρής που έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής ενος πολύτιμου και σπουδαίου ανθρώπου της κοινωνίας.

Σ ‘όλη την στρατιωτική σου σταδιοδρομία εκείνο που ξεχώριζε απο την πρώτη μέρα της φιλίας μας ηταν ο ευαίσθητος χαρακτήρας σου η καλοσύνη σου η εργατικότητα σου και οι γνώσεις σου. Προπάντως όμως η μεγάλη σου ανθρωπιά ,αυτά ήταν τα υψηλά ιδανικά που αποτελούσαν για μας την πολύτιμη κληρονομιά που κερδίσαμε απο την πολύχρονη φιλία σου και είμασταν περήφανοι για σενα.

Αλησμόνητε φίλε Βασίλη, ευτύχισες πέρα απο την επαγγελματική σου διάκριση να δημουργήσεις και μια αξιοθαύμαστη οικογένεια τόσο η εκλεκτή σου σύζυγο Μαρία, όσο και τα δυό σου παιδιά η Νατάσα και ο Νίκος είχαν πάντα δίπλα τους το λαμπρό σύντροφο και σπουδαίο πατέρα. Οσοι συνεργαστήκαμε φιλικά μαζί του μεταξύ αυτών και ο γράφων ας μη λησμονούμε οτι το μέγιστο δίδαγμα που άφησε ο αγαπητός μας συνάδελφος και φίλος Βασίλης Γκιρμπάτσης μπορεί να συνοψισθεί με μία φράση [ Εφυγε ένας άνθρωπος ακέραιος μιά συνείδηση άγρυπνη ,ένα πρόσωπο που συμβόλιζε το ηθος του χαρισματικού συναδέλφου.

Ελπίζω το κοινωνικό και επαγγελματικό του έργο που τόσο πιστά υπηρέτησε θα μπορέσουν να δώσουν λίγη παρηγοριά στη οικογένεια του. Καταλαβαίνω πόσο βαθιά πρέπει να είναι η θλίψη σας συμμετέχω εγώ και η οικογένεια μου από τα βάθη της καρδιάς μας στο πένθος όλων σας. Εύχομαι ο Μεγαλοδύναμος θεός να δίνει δύναμη κουράγιο και παρηγοριά στους οικείους του.

Αντίο αγαπημένε μου φίλε. Τιμώ ευλαβικά την μνήμη σου αποδίδοντας σαν ελάχιστο φόρο τιμής ένα μεγάλο ευχαριστώ γιά την οικογενειακή μας φιλία που τόσα χρόνια κρατήσαμε δυνατά. Φίλε και συνάδελφε Βασίλη ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει .

Ο συνάδελφος και οικογενειακός σας φίλος
Νικος Γεωργιλάς Ασμχος ε.α

Share this: