Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΔΑ/ΖΟΥΜΠΕΡΙ «ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014»

Η ΕΑΑΑ ευαισθητοποιημένη σε θέματα εθελοντισμού και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΚΕΔΑ/ΖΟΥΜΠΕΡΙ, καλεί όσους Συναδέλφους ή και μέλη τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στο εν λόγω θέρετρο, να επικοινωνήσουν με το Μέλος του Δ.Σ. υπεύθυνο για θέματα εθελοντισμού Σμχο ε.α. κ. Ηλία Σβάρνα στο τηλ. 6983523547
Επί του θέματος γνωρίζεται ότι η ΔΑΥ ενέκρινε τη διάθεση 5 (πέντε) οικημάτων για την εγκατάσταση των εθελοντών. Η παραμονή των εθελοντών στο θέρετρο αρχίζει τον Φεβρουάριο και λήγει τέλος Σεπτεμβρίου 2014 με δυνατότητα εναλλαγής των. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την 31η Ιανουαρίου 2014.
Η Δ/ση του ΚΕΔΑ/ΖΟΥΜΠΕΡΙ με έγγραφό της μας γνωστοποίησε ότι η εθελοντική προσφορά εργασίας την οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν οι εθελοντές είναι στους παρακάτω τομείς:

α. Γραμματειακή Υποστήριξη
β. Εξωραϊσμού-Καθαριότητας-Διευθέτησης κήπων και Εξωτερικών χώρων.
γ. Τεχνικές ειδικότητες όπως ενδεικτικά : Χρώστες- Ξυλουργούς- Συντηρητές Οχημάτων , Πυρασφαλείας κ.λπ.

Επί πρόσθετα η ΕΑΑΑ είναι υποχρεωμένη να διευκρινίσει ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε για την παραθεριστική περίοδο του 2013 και δεν τελεσφόρησε, οφείλεται σε καθαρά τυπικούς και διαδικαστικούς λόγους, αισθάνεται όμως την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως όλους εκείνους τους συναδέλφους και τα μέλη των οικογενειών τους, που έσπευσαν εξ αρχής να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και προσβλέπει στην εκ νέου δήλωση συμμετοχής των, την οποία και παροτρύνει.
Εκ της ΕΑΑΑ

Share this: