Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α/Συγχαρητήρια στον Αρχηγό της 93ης σειράς Ιπταμένων Σχολής Ικάρων, Ανθυποσμηναγό (Ι) Χαράλαμπο Βασιλείου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων  συγχαίρει τον Αρχηγό της 93ης σειράς Ιπταμένων Σχολής Ικάρων Ανθυποσμηναγό (Ι) Κο Χαράλαμπο Βασιλείου, ο οποίος είναι γιός του Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. Αντωνίου Βασιλείου και εγγονός του Πεσόντος Αεροπόρου αείμνηστου Ταξιάρχου (Ι) Χαράλαμπου Σκαμαγκούλη,  ο οποίος αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων με Άριστα και πρώτευσε τόσο στην Ακαδημαϊκή, όσο και στη Στρατιωτική και στη Πτητική Εκπαίδευση. Όλες οι οικογένειες των Πεσόντων ευχόμαστε στο νέο Ανθυποσμηναγό ανέφελες πτήσεις, ασφαλείς προσγειώσεις και μια λαμπρή σταδιοδρομία, πορευόμενος με τα ιδανικά και τις  αρχές που γαλουχήθηκε από την οικογένειά του. Του ευχόμαστε οι Αρχάγγελοι να τον έχουν πάντα υπό τη σκέπη τους.

Σημείωση από ΕΑΑΑ.
Στις 13 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 93ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Χαράλαμπο Βασιλείου, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 93ης Σειράς και πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή του, ενώ στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες, τους συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτητικής τους εκπαίδευσης και τους ζήτησε να είναι άριστοι επαγγελματίες δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, στην τυποποίηση, στην πειθαρχία και στην ασφάλεια.

Share this: