Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Παράδοση – Παραλαβή Καθηκόντων Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου – Γεώργιου Δένδια, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, από τον Πτχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, στον Απτχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Βουλευτές, οι Αρχηγοί-Εκπρόσωποι των Ε.Δ. και Σ.Α., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Διοικητές Μονάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γενικοί Διευθυντές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Ακόλουθοι Άμυνας και Αεροπορικοί Ακόλουθοι, Αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί των ΕΔ, Αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων και Συνδέσμων-Συλλόγων της ΠΑ, καθώς και προσωπικό της ΠΑ.

Την ΕΑΑΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Απτχος (Ι) ε.α. Κων/νος Τζαβέλλας, ο Δνων Σύμβουλος Ασμχος (ΤΜΑ) ε.α. Κων/νος Αναγνωστάκης και ο Τξχος (ΜΗ) ε.α. Ιωάννης Μητράκης Πρόεδρος του Παραρτήματος Χαλκίδας.

Share this: