Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ο.Σ.Μ.Α.Α ο “ΙΚΑΡΟΣ” (Ανακοίνωση)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ

ΤΟΥ Ο.Σ.Μ.Α.Α. Ο «ΙΚΑΡΟΣ»,

ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΕΤΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ.

Ν.Π.Ι.Δ. ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2022

Αγαπητοί Οικοπεδούχοι – Μέλη του Συλλόγου Οικοπεδούχων Αετού Καρυστίας,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) του Συλλόγου μας των Οικοπεδούχων Αετού Καρυστίας και αποφάσισε να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες σημαντικές δραστηριότητες:

α) Κοπή πίτας του Συλλόγου μας και συζήτηση ζωτικών θεμάτων για την λειτουργία του Οικισμού και του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί, μετά από έγκριση του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5, πλατεία Κάνιγγος, 7ος όροφος), την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

β) Πέρας προθεσμίας για την δήλωση υποψηφιοτήτων για να συμπεριληφθούν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο εκλογής των Οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου μας, που αποτελούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο (7 άτομα) και το Εποπτικό Συμβούλιο (3 άτομα), ορίζεται η Δευτέρα 3 Απριλίου 2022, με την συμπλήρωση και αποστολή στον Σύλλογο με email σχετικής δεσμευτικής δήλωσης. Επομένως αναμένουμε να υπάρξουν τουλάχιστον 15 Οικοπεδούχοι – Υποψήφιοι για να καλύψουν τις θέσεις αυτές {1,5 Χ (7+3)}, ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχεια της 22ετούς λειτουργίας του Συλλόγου μας, επειδή πολλά μέλη των σημερινών Οργάνων Διοίκησης έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να ξαναθέσουν υποψηφιότητα.

γ) Διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για τον Σύλλογό μας για τα έτη 2020 (που είχε αναβληθεί κατά ένα έτος λόγω επιδημίας Covid-19) και για το 2021. Η Γενική Συνέλευση προσδιορίζεται να πραγματοποιηθεί αρχικά την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στις 10.00′ στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5, πλατεία Κάνιγγος, 7ος όροφος). Εφ’ όσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του ενός τρίτου των ταμειακώς ενήμερων Μελών του Συλλόγου, τότε την επομένη Κυριακή 10 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την ίδια ώρα (10.00′ π.μ.) και στο ίδιο μέρος (Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ, Χαλκοκονδύλη 5, πλατεία Κάνιγγος, 7ος όροφος), οπότε και αναμένουμε να προσέλθουν όλα οι ταμειακώς εντάξει Οικοπεδούχοι – Μέλη του Συλλόγου μας.

δ) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου θα γίνει θα γίνει βάσει ενιαίου ψηφοδελτίου εις το οποίο θα περιλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι οι οποίοι θα έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο και τους Οικοπεδούχους του προγράμματος Αετού Καρυστίας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, από τριμελή Εφορευτική Επιτροπή, η οποία μπορεί να αποτελείται και από το (τριμελές) Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης, εφ’ όσον αποφασίσει έτσι η Γ.Σ. δι’ ανατάσεως της χειρός και με πλειοψηφία.

Τέλος, υπενθυμίζεται στα Μέλη μας – Οικοπεδούχους του προγράμματος Αετού Καρυστίας ότι ο ΟΣΜΟΣΑ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΣΥΝ. Π.Ε. έχει εξαγγείλει ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική του Συνέλευση και Εκλογές και καλεί τα Μέλη του να προσέλθουν στην τρίτη επαναληπτική της 20ης Μαρτίου 2022, στις 10.00 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Ο Σύλλογός μας καλεί τα Μέλη του να προσέλθουν στην ΓΣ του ΟΣΜΟΣΑ και να υπερψηφίσουν όλα τα νέα μέλη που έβαλαν υποψηφιότητα για το Δ.Σ και την Ε.Ε. του ΟΣΜΟΣΑ (όπως π.χ. τον κ. Δημήτριο Κοντοβά στην Ε.Ε.), ώστε να επιδιώξουμε να επιτύχουμε κατά το δυνατόν μια ανανέωση προσώπων με την ελπίδα ο ΟΣΜΟΣΑ να γίνει διαλλακτικοτερος στην ικανοποίηση δίκαιων και λογικών αιτημάτων των Οικοπεδούχων Αετού Καρύστου και του Συλλόγου μας.

Ο.Σ.Μ.Α.Α

Με εκτίμηση, το ΔΣ του Συλλόγου Οικοπεδούχων Αετού Καρύστου,

Γεώργιος Κάργας, Πρόεδρος

Δημήτριος Πετρίδης, Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Δελλής, Γραμματέας

Αθανάσιος Πάνος, Ταμίας,

Ιωάννης Αναστασάκης, Μέλος,

Ελένη Λιβανίου, Μέλος,

Ηλίας Σβάρνας, Μέλος,

και η Ε.Ε. του Συλλόγου Οικοπεδούχων Αετού Καρύστου:

> ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ

> ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

> ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ

Share this: