Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ορκωμοσία νέων μονίμων Σμηνιών 68ης σειράς ΣΤΥΑ και 54ης σειράς ΣΥΔ

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 68ης σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) και της 54ης σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ), τριετούς φοίτησης, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.

Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως, κ.κ Θεόδωρος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, σπουδαστών ΑΣΕΙ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ και της ΣΥΔ, οι Σύλλογοι Αποφοίτων ΣΤΥΑ και ΣΥΔ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν ενενήντα τέσσερις (194) μόνιμοι Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν ογδόντα τέσσερις (184) από την Ελλάδα, εννέα (9) από την Κύπρο και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.

Η ΕΑΑΑ εκπροσωπήθηκε επίσημα από τον Αντιπροέδρό της, Υπτχο (ΕΑ)ε.α. Παύλο Χρήστου, το Γραμματέας της, Σγό (ΤΤΗ)ε.α. Ευστάθιο Καρβουνιάρη και το Μέλος ΔΣ, Σμχο (ΤΥΕ)ε.α. Ηλία Σβάρνα.

Το Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΑ

.

tn_11-DSC_2817 tn_16-DSC_2004

tn_18-DSC_2081 tn_17-DSC_2090

tn_3-DSC_2708 tn_5-DSC_2790

Share this: