Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΕΑΑΑ

Το απόγευμα της Τετάρτης 29/1/2020, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), στην κατάμεστη “Αίθουσα Τελετών” της ΛΕΑΔ, παρουσία του Εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τέως ΥΕΘΑ-ΑΝΥΕΘΑ-ΥΦΕΘΑ, ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων της ΒτΕ, εν ενεργεία βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων της ΒτΕ, ο Εκπρόσωπος των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ & ΓΕΑ, ο Εκπρόσωπος του Αρχηγού ΕΛΑΣ, ο Εκπρόσωπος του Αρχηγού ΛΣ/ΕΛΑΚΤ, ο Γεν.Δντής του ΝΙΜΤΣ, Επίτιμοι Αρχηγοί, Υπαρχηγοί, Διοικητές Αεροπορικών Διοικήσεων και Γεν.Επιθεωρητές, ο Δντης Β1/ΓΕΑ, Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. των συλλόγων ΠΑΣΟΙΠΑ, ΠΑΣΥΒΕΤΑ, ΣΑΣΙ, ΕΣΜΑ, ΣΑ/ΣΣΑΣ, ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ, ΣΑΙΡ, ΟΣΜΟΣΑ, Επίτιμοι Πρόεδροι της ΕΑΑΑ, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΑΑΑ, ο Νομικός Σύμβουλος ΕΑΑΑ, Πρόεδροι και Μέλη Τ.Σ. των Παραρτημάτων της ΕΑΑΑ, και ένα απίστευτα μεγάλο πλήθος Μελών ΕΑΑΑ όλων των βαθμών, μετά των μελών των οικογενειών τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετιστήριους λόγους του Προέδρου ΕΑΑΑ, Απτχου (Ι)ε.α. Σπυρίδωνα Καββούρη και του Εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Αντώνιου Οικονόμου-Γεν.Γραμματέα ΥΠΕΘΑ, ακολούθησε η θρησκευτική τελετή της οποίας χοροστάτησαν ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και ο Δντης Θρησκευτικού του ΓΕΑ, συνεχίσθηκε με τη διανομή της βασιλόπιτας στην οποία υπήρχαν τρία φλουριά που αντιστοιχούσαν σε ισάριθμα tablet και η βραδιά έκλεισε με παράθεση δεξίωσης σε όλους τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους.

Επί της υποδοχής είχε ορισθεί ο Αντιπρόεδρος, Υπτχος (ΕΑ)ε.α. Παύλος Χρήστου και συντονιστής της εκδήλωσης ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Σγός (ΥΔΚ)ε.α. Ηλίας Ντούβλης.

Το Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΑ

Share this: