Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΕΑΑΑ

Την Πέμπτη 12/1/2023, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), στην “Αίθουσα Τελετών” της ΛΕΑΔ, παρουσία του Α/ΓΕΑ, Απτχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Ασμχος ε.α. Ιωάννης Κρανιάς και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ, Απτχος (Ι) ε.α Κων/νος Τζαβέλλας ο οποίος μαζί με τις ευχές έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Ένωσης για τη χρονιά που έφυγε. Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Αρχηγό του ΓΕΑ ο οποίος αναφέρθηκε στους δεσμούς των εν αποστρατεία και εν ενεργεία συνάδελφων ως μέλη της ίδιας αδιαίρετης αεροπορικής οικογένειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ Απτχος (Ι) ε.α. Δημήτριος Λυτζεράκος, ο επίτιμος Αρχηγός ΑΤΑ και επίτιμος πρόεδρος της ΕΑΑΑ, Απτχος (Ι) ε.α Βασίλειος Κατσαντώνης. Οι πρόεδροι της ΕΑΑΣ και ΕΑΑΝ, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. των συνδέσμων και συλλόγων ΑΑΚΕ, ΠΑΣΟΙΠΑ, ΠΑΣΥΒΕΤΑ, ΣΑΣΙ, ΕΣΜΑ, ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ, ΣΑΙΡ, πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των Παραρτημάτων της ΕΑΑΑ καθώς και μέλη της ΕΑΑΑ με τις συζύγους τους.

Share this: