Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Κοπή Πίτας & Συνεστίαση Παραρτήματος Χαλκίδας της ΕΑΑΑ

Την Κυριακή, 17 Φεβ 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Παραρτήματος Χαλκίδας της ΕΑΑΑ “ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΛΩΝ της ΕΑΑΑ” στην Κοσμική Ταβέρνα “Ο ΡΕΝΟΣ”.

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας, δια του πρωτοπρεσβύτερου Ιωάννη Κορέλη, και την παρουσία του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΑ Υποπτεράρχου (ΕΑ) ε.α. Παύλου Χρήστου, του Μέλους Σμχου (ΤΥΜ) ε.α. Πιέρρου Πλατάνα και εκπροσώπων του Διοικητή της Σχολής Πεζικού, του Διοικητού της 204 ΜΓΑΠ, του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, του Προέδρου του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας, των Συλλόγων Αποστράτων της Σχολής Ικάρων (ΣΑΣΙ), Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας(ΣΑΣ), Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών(ΣΑΣΥΔΑ), Σχολής Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων(ΣΑΙΡ), του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ) και Μελών και Φίλων του Παραρτήματος, κόπηκε η Βασιλόπιτα και τιμήθηκαν:

– Αριστεύσαντες Μαθητές Παιδιά Συναδέλφων,

– Ο ένας και μοναδικός εθελοντής Αιμοδότης υιός συναδέλφου,

– Ο απερχόμενος Πρόεδρος Υποπτέραρχος (Ι) ε.α. Κωνσταντίνος Φαλάγγης για την μέχρι τώρα προσφορά του στην δημιουργία, οργάνωση και στην τριών περιόδων θητεία του στο Παράρτημα ως Μέλος και Πρόεδρος και

– Το απερχόμενο Μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος και Μέλος Ορφανικής Οικογένειας Αγγελική Φλώρου για την μέχρι τώρα προσφορά της.

Το Παράρτημα Χαλκίδας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ όλα τα ΜΕΛΗ που παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση αλλά και τους ΦΙΛΟΥΣ του και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ δίνοντας “ραντεβού” η επόμενη συνάντηση να είναι επίσκεψη-ξενάγηση στα πολιτιστικά “διαμάντια” της πόλης μας (Αρχαιολογικό Μουσείο «Αρέθουσα», Οικία Βαίλου, Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και Κάστρο Κανήθου) αλλά και σε μια διήμερη επίσκεψη σε Αρχαιολογικούς και Θρησκευτικούς χώρους (Βεργίνα, Μετέωρα, Δίον).

Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μνεία για τις Αιτήσεις και Διεκδικήσεις προς το ΓΛΚ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ !

.

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

Share this: