Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ

13 Μαρτίου 2023
Αριθμ. Πρωτ.:45

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ

ΘΕΜΑ: Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας ΕΑΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε όπως και εμείς πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο, ότι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) διοργανώνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 22 Μαρτίου 2023 έξω από το Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΝ & ΕΑΑΑ), δηλώνουν ότι δεν μετέχουν της διαμαρτυρίας, διότι :
– Η απόφαση αυτή είναι καθαρά πρωτοβουλία της ΕΑΑΣ, παρακάμπτοντας το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
– Τα αναγραφόμενα αιτήματα στην προκήρυξη του συλλαλητηρίου είναι άκρως διχαστικά, στρέφονται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ κατά των συμφερόντων των αποστράτων του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου κατά βάση έχουν σχέση με την λειτουργία και το νομοθετικό πλαίσιο των Μετοχικών μας ταμείων, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής διάθεσης.
– ΔΕΝ επιθυμούμε να εμπλακούμε σε ένα αντισυναδελφικό παιχνίδι. Η ΕΑΑΣ και το ΜΤΣ, καλό θα ήταν να επιλύσουν πρώτα τα σοβαρά εσωτερικά τους προβλήματα, που οι ίδιοι με την διαχείριση τους δημιούργησαν στο Μετοχικό τους Ταμείο και στην συνέχεια να συζητήσουμε μέσω του Συντονιστικού Συμβουλίου, όποια άλλα κοινά θέματα μας απασχολούν, με διαδικασίες που θα σέβονται θεσμούς και συναδέλφους.

Για τα ΔΣ

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ

Ανχος εα Θεόδωρος Γερούκης ΠΝ

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ

Απτχος (Ι) εα Κωνσταντίνος Τζαβέλλας

Share this: