Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Η Ε.Α.Α.Α. στις εκδηλώσεις εορτασμού της “Ημέρας εορτασμού της Εθνικής Σημαίας, των Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας” στην Πόλη της Αθήνας

Με έγγραφό του, το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι, η Εθνική Επέτειος της “28ης Οκτωβρίου 1940” έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας, υπενθυμίζοντας την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό και τους αγώνες των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με τη μεγαλύτερη δυνατή λαμπρότητα, ιδιαίτερα μάλιστα στα σχολεία και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Οργανισμούς.

Κατά συνέπεια παρακαλούμε, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι καθιερωμένες εκδηλώσεις να τελεσθούν με κάθε επισημότητα σ’ ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να τονιστεί η μεγάλη σημασία της Επετείου στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Στις εκδηλώσεις μνήμης προσκαλούνται να παραστούν η Πολιτειακή Αρχή, οι Πολιτικές, Δικαστικές, Στρατιωτικές Αρχές και Σώματα Ασφαλείας, Εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι Διοικήσεις Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών, Σωματείων και Οργανώσεων.

Στο ίδιο έγγραφο, ορίζεται η Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019, “Ημέρα εορτασμού της Εθνικής Σημαίας, των Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας”.

Η Ε.Α.Α.Α. επίσημα προσκεκλημένη, παρέστη εκπροσωπούμενη από τον Αντιπρόεδρό της Υπτχο (ΕΑ)ε.α. Παύλο Χρήστου που κατέθεσε στέφανο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων αυτής Σγό (ΥΔΚ)ε.α. Ηλία Ντούβλη.

Το Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΑ

.

. 

Share this: