«Οι αετοί δεν κάνουμε μόνο αετούς παρέα…
Κι οι άντρες οι αληθινοί δεν σμίγουνε τυχαία!»
Με μεγάλη χαρά και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση του προσωπικού που υπηρέτησε στην 345 Μοίρα.
Στην εκδήλωση βρεθήκαμε πολλοί συνάδελφοι, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, και ξαναζήσαμε στιγμές που μας έχουν συνδέσει για πάντα. Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΑ, Πτεράρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά, γέννημα-θρέμμα της 345 Μοίρας, καθώς και άλλων αξιωματικών που υπηρέτησαν στη Μοίρα και συνέβαλαν στην ιστορία της.
Όλοι μαζί, συνεργάτες και φίλοι, ξαναβρεθήκαμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, μια παρέα που αντέχει στο χρόνο και στις δυσκολίες.
Οι σχέσεις που μας δένουν παραμένουν ζεστές, αληθινές και γεμάτες σεβασμό, πάντα με κοινό στόχο την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής.
Αυτή η αίσθηση συντροφικότητας και πίστης στους συναδέλφους είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας της Πολεμικής Αεροπορίας, και κάτι που όλοι ζήσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να ζούμε για πολλά χρόνια ακόμα.
Το Παράρτημα Χανίων – Ρεθύμνης της ΕΑΑΑ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του, Ασμχο (ΤΥΤ) ε.α. Μάρκο Γαλανάκη, και τον Ταμία, Επγο ε.α. Χρήστο Μαλανδράκη.
Με υγεία, χαμόγελα και δυνατές αναμνήσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας να είμαστε ακόμη περισσότεροι παρόντες!
Εκ του Τ.Σ.