Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Πτέραρχο κύριο Κωνσταντίνο Ιατρίδη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω.
Η Μονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης δραστηριοποιείται στο χώρο  της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας  και συγκεκριμένα στο χώρο της διάγνωσης.
Η Μονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης,  ως εξειδικευμένο κέντρο υπερηχογραφίας καλύπτει όλο το φάσμα των υπερηχογραφικών εξετάσεων τόσο της κλασικής υπερηχογραφίας όσο και της έγχρωμης Doppler υπερηχογραφίας (triplex).
H Mονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης στελεχώνεται από μια ομάδα ιατρών ακτινοδιαγνωστών, εξειδικευμένων στο αντικείμενο της υπερηχογραφίας. Η  Μονάδα μας είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και βρίσκεται  στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Αγίου Ιωάννου 53 και Αρτέμιδος, στο εμπορικό κέντρο Βεργίνα.
Η Μονάδα μας έχει τη δυνατότητα  για τα μέλη σας και τα μέλη των οικογενειών τους που είναι ασφαλισμένοι του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., να μην τους  επιβαρύνει με το ποσοστό που αναλογεί στον κάθε ασφαλισμένο ανά εξέταση ως συμμετοχή, για το έτος 2014.
Τα μέλη σας  και οι οικογένειες τους θα μπορούν να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  σε προγραμματισμένα ραντεβού. Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται σε άμεσο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές, σεβόμενοι πάντα τον ασθενή.
Σε κάθε ασθενή θα δημιουργείται ηλεκτρονικός  φάκελος έτσι ώστε οι επαναληπτικοί έλεγχοι να γίνονται πιο εύκολα και αξιόπιστα.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα και κατ’ οίκον εξετάσεων.
Συγκεκριμένα:
1. Υπερηχογραφικές εξετάσεις και triplex κατ οίκον  σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής  από ιατρούς της  Μονάδας Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης, στην τιμή των 100 ευρώ.
2. Ψηφιακή ακτινογραφία κατ’ οίκον σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής από εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Με εκτίμηση,

Για τη Μονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης,
Οι νόμιμοι εκπρόσωποι,

Γεώργιος Ν. Κορμάς                                                           Ηλίας Α. Νάκος
Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης                                          Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης

Share this: