Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Επιμνημόσυνη Δέηση Πεσόντων Όρους Όθρυς

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 την ημέρα της αναμνήσεως του εν Χώναις θαύματος  Αρχαγγέλου Μιχαήλ τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, για τους εξήντα τρεις (63) πεσόντες του αεροπορικού δυστυχήματος αεροσκάφους C-130 στις 5 Φεβρουαρίου 1991, στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μνημείου Πεσόντων Αεροπόρων στο όρος Όθρυς (Θέση Τσατάλι).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ, Χρ, Τριαντόπουλος. Οι Βουλευτές Μαγνησίας  κ . Χρ. Μπουκώρος, Αθ. Λιούπης, Κων. Μαραβέγιας και ο εκπρόσωπος της κ. Ζέττας Μακρή, κ Σιούρας.

Επίσης παρευρέθηκαν, αντιπροσωπεία Αξιωματικών της 111ΠΜ, ΒΚ Μικροθηβών, εκπρόσωποι του ΣΞ και της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας, Σγος ε.α Β. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΑΙΡ, Σμχος ε.α Λεων. Ελαιοτριβιάδης, απόστρατοι συνάδελφοι και συγγενείς των πεσόντων.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της ΕΑΑΑ, την μέριμνα του παραρτήματος Μαγνησίας και με τη συνεργασία της 111ΠΜ, τον σύλλογο Αποστράτων Αλμυρού και τον σύλλογο πεσόντων θυμάτων του C-130.

Ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξουν άλλες απώλειες στην Πολεμική μας Αεροπορία.

Αιωνία τους η μνήμη.

Share this: