Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Εκδρομή σε Μονεμβασιά – Νεάπολη – Ελαφόνησο προγραμματίζει το Παράρτημα Μεσσηνίας ΕΑΑΑ

Διήμερη εκδρομή στις 30 & 31/03/2019 διοργανώνει το Παράρτημα Μεσσηνίας της ΕΑΑΑ, με προορισμό τη Μονεμβασιά, Νεάπολη και Ελαφόνησο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό :

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:00πμ. από Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση στη Σπάρτη για καφέ. Αναχώρηση για Μονεμβασιά (γνωστή και ως Μαλβαζία, από την εποχή των Φράγκων που ήταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο), άφιξη και παραμονή για γεύμα στη νέα πόλη. Στη συνέχεια επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του Φρουρίου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Επιστροφή στη νέα πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε την περιήγησή. Πρώτη μας στάση η Νεάπολη το νοτιότερο άκρο της Λακωνίας. Αναχώρηση για Ελαφόνησο που φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της. Διαθέτει πολλές αμμουδιές με εξωτική ομορφιά οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής και γενικότερα του νομού. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η φημισμένη παραλία του Σίμου (το δίδυμο Φράγκος – Σαρακίνικο) που βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή στην Καλαμάτα.

Εκ του Τ.Σ. του Παραρτήματος Μεσσηνίας ΕΑΑΑ

Share this: