Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Εκδήλωση της ΠΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2023

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν, για την προσφορά τους στον τομέα της καινοτομίας, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, 16 στελέχη της ΠΑ και 1 του Στρατού Ξηράς.

Ευγενική συμμετοχή είχαν η κ. Πέννυ Μπαλτατζή, η κ. Ελεονώρα Ζουγανέλη, η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου και η δημοτική χορωδία Βριλησσίων, τις οποίες συνόδευσε η Μπάντα της ΠΑ, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κ.. Χριστίνα Βίδου και τη σκηνοθέτησε ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος επιμελήθηκε και το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε.

Η ΕΑΑΑ επισήμως προσκεκλημένη εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Απτχο (Ι) ε.α. Κωνσταντίνο Τζαβέλλα, τον Δντα Σύμβουλο Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη και το Μέλος Ασμχο (Ρ) ε.α. Ιωάννη Κρανιά.

Share this: