Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χανίων-ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ

Το Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Αεροπορίας, πραγματοποίησε χθες (Παρασκευή 10 -2-2023) μια επίσκεψη (προσκύνημα) στην Ιστορική Ιερά Μονή  Αρκαδίου, στο Ρέθυμνο  όπου μας έγινε μια ξενάγηση στους χώρους της μονής, στο μουσείο, καθώς και ένα παραδοσιακό κέρασμα στο Ηγουμενείο  από τους Μοναχούς της μονής.

 Στη συνέχεια κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους συναδέλφους που διαμένουν στο νομό Ρεθύμνης,  στην ταβέρνα << Πόπη>> στο Ρέθυμνο.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνεπικουρούμενος του αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου  κ. Νικολάου Νικηφόρου.

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Στέλιος Σπανουδάκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ρεθύμνης  κ. Γεώργιο  Μαρινάκη  και πλήθος φίλων και συναδέλφων μας.!!!!

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονείμαμε το θυρεό του Παραρτήματος μας, στους παρακάτω Αρχαιοτέρους  Συναδέλφους μας, που μπήκαν στην Αεροπορική οικογένεια τη δεκαετία του 60 και συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του Παραρτήματος μας.

          α)  Ταξίαρχο ε.α  Κωνσταντίνο Ακουμιανάκη

          β)  Ασμχο ε.α. Πελοπίδα Μυλωνάκη

          γ) Σμχο ε.α. Στυλιανό Παναγιωτάκη

Η όλη εκδήλωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και εκ μέρους όλου το Δ.Σ. του Παραρτήματος αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε  θερμά τους παρακάτω:

          α) Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου  κ. Πρόδρομο που ευλόγησε και έκοψε τη πίτα μας.

           β) Τον Αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ρεθύμνης κ. Στέλιο Σπανουδάκη για την παρουσία του.

          γ) Τον Ηγούμενο και τους Μοναχούς της Ιεράς Μονής Αρκαδίου για την ξενάγηση και φιλοξενία που μας πρόσφεραν.

          δ) Τον συνάδελφο Σήφη Μαθιουδάκη, ακούραστο συνεργάτη του Παραρτήματος μας στον Νόμο Ρεθύμνης

       ε) ¨Όλους εσάς τους φίλους και συναδέλφους μας που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας και μας δίνεται κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτά που μπορούμε.

Τέλος ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε την υγειά μας και να μπορέσουμε να  ξαναπιούμε ένα κρασί χωρίς την απουσία κανενός.!!!!!                                                                             

Καλή Χρονιά

                                                                                                      Εκ του Τ.Σ.

Share this: