Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χανίων-Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  29 Ιανουαρίου 2023  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτατας του Παραρτήματος Χανίων – Ρεθύμνης  στην Λέσχη Αξιωματικών της 115 Π.Μ.

 Στην τελετή Παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης,  ο  Δκτής της 115 π.μ.  Σμήναρχος (Ι) κ. Χρήστος Γρηγορούδης, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Κρήτης Αντιπλοίαρχος κ. Εμμ. Σταματακης και πλήθος φίλων  και συναδέλφων του Παραρτήματος μας .!!!!!!!  

Κατά την διάρκεια της τελετής

α) Απονείμαμε το θυρεό του Παραρτήματος μας, σε δύο από τους γηραιότερους συναδέλφους μας που μπήκαν στην αεροπορική οικογένεια τη δεκαετία του 50 και συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του παραρτήματος μας,

β) Βραβεύσαμε τα τέκνα των συναδέλφων μας που αρίστευσαν κατά την περσινή σχολική χρονιά και τους ευχηθήκαμε να έχουν καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και τύχη στη ζωή τους

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δαμασκηνό που παντα βρίσκει το χρόνο και έρχεται να ευλογήσει και να κόψει τη βασιλόπιτα μας.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο κ. Δαμιανό Καλογερακη που  για μια ακόμα φορά ανέλαβε τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης και τελος ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό της Λέσχης Αξκων της 115 Π.Μ. του οποίου η συνεργασία η προθυμία και η επαγγελματική επάρκεια ήταν εξαιρετική ,όπως και το αποτέλεσμα.!!!!!!

Χρόνια Πολλά, με υγεία και μονο χαρες.!!!!! 

 

Εκ του Τ.Σ.

 

Share this: