Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χανίων-Ετήσιο Μνημόσυνο αποβιωσάντων Συναδέλφων, Συζύγων, Τέκνων, Μελών του Παραρτήματος

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χανίων,  το ετήσιο μνημόσυνο που τελείται, από το Παραρτήμα Χανίων – Ρεθύμνης της ΕΑΑΑ, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πεσόντων – αποβιωσαντων  Συναδέλφων, Συζύγων και Τέκνων μας.

Το μνημόσυνο τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού,  συνεπικουρούμενου από τον εφημέριο του Ναού Αγίου Νεκταρίου Πανοσιολογιοτατο κ. Αμφιλόχιο.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Χανίων Ρεθύμνης θα ήθελε να ευχαριστήσει:

α) Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και τη συνοδεία του, που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα μας και δέχτηκε να τελέσει τη θεία λειτουργία, την επιμνημόσυνη δέηση και να προσευχηθεί μαζί μας για την ανάπαυση των ψυχών αγαπημένων μας προσώπων.

β) Τον εφημερίο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Χανίων, Πανοσιολογιοτατο κ. Αμφιλόχιο.

γ) Τον  Αντιπεριφερειάρχη Χανίων  κ. Νίκο Καλογερη πού παρέστη στην τελετή.

δ) Τον Αντιδήμαρχο Χανίων, κ. Μιχάλη Τσουπακη που παρέστη εκπροσωπόντας τον Δήμαρχο  Χανίων κ. Παναγιώτη Σημαντηρακη.

ε) Τον Διοικητή της 115 Πτέρυγας Μάχης Σμήναρχο (Ι) κ. Χρήστο Γρηγορουδη, για την παρουσία του  στην τελετή.

στ) Τον Υπτγο ε.α. Φινοκαλιωτη  Γεώργιο Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Χανίων, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους Συναδέλφους,  Συγγενείς και Φίλους των εκλιπόντων  που παραβρέθηκαν στην τελετή.!!!

                    Εκ του Τ.Σ.

Share this: