Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Χανίων-Δραστηριότητες

  1. ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ  ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ – ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ.

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο 22/6/2024, στον Ιερό Πέτρου και Παύλου Χανίων, το ετήσιο μνημόσυνο που τελείται, από το Παράρτημα Χανίων – Ρεθύμνης της ΕΑΑΑ, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πεσόντων – αποβιωσαντων Συναδέλφων, Συζύγων και Τέκνων μας.

Το μνημόσυνο τελέστηκε απο το εφημέριο του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου Χανίων Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Μαστοράκη

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Χανίων Ρεθύμνης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήλθαν και προσευχήθηκαν μαζί μας για την ανάπαυση των ψυχών αγαπημένων μας προσώπων.

 

  1. ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ

Στα πλαίσια των φιλανθρωπικων δρασεων του Παραρτήματος μας συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, με το οποίο αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν στο Ανουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου.!!!!!

Για το λόγο αυτό το Τ.Σ. του παραρτήματος μας επισκέφτηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, το ίδρυμα και παρέδωσε τα είδη αυτά.

Κατα την διάρκεια της επίσκεψης, μας έγινε μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του ιδρύματος που μείναμε έκπληκτοι από το κοινωνικό έργο που επιτελείται εκεί και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Το Τ.Σ. του παραρτήματος μας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συνέβαλαν στην προσπάθεια μας για να έχουνε συμμετοχή σε τέτοιου είδους κοινωνικές δράσεις.!!!

Share this: