Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας-Παρουσίαση του βιβλίου “Ονειροδρόμια” του συναδέλφου και συγγραφέα Σπύρου Κίκερη.

Την Δευτέρα 19/09/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Ονειροδρόμια” του συναδέλφου και συγγραφέα Σπύρου Κίκερη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι, του Περιφερειάρχη Λάρισας,  του Μητροπολίτη Λάρισας,  του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της 1ης Στρατιάς, του περιφερειακού Δντη της Αστυνομίας, του περιφερειακού Δντη της Πυροσβεστικής και της 110 ΠΜ.
Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ/Επιστολή του συγγραφέα κ. Σπύρου Κίκερη στην ΕΑΑΑ

Η Καρδιά της Αεροπορίας μας στη Λάρισα Χτυπά!

*Απεδείχθη για μια ακόμα Φορά!

*Αυτή η Εκδήλωση τα Είχε Όλα!

   Και τι ήταν, απλά μια παρουσίαση λογοτεχνική, που συνήθως υποτιμάται από τους σύγχρονους Έλληνες!

   Είχε Οργάνωση, συμμετοχή, Συγκίνηση, Τιμή, Υπερηφάνεια και ότι συναφές σε συναισθηματική Διάσταση!

 Ευχαριστώ από βάθους καρδίας κατά πρώτο και κύριο λόγο τον Αξιότιμο Πρόεδρο του Παραρτήματος Λαρίσης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Κο Βασίλειο Παπαδόπουλο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο Αυτής, για την καταβολή των αγόγγυστων προσπαθειών συνδρομής τους!

Τον Αξιότιμο Συνάδελφο και Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Ικάρων Κο Γρηγόριο Πρεζεράκο, τόσο για την παρουσία του, όσο κυρίως για τα λόγια που είπε, με δάκρυα στα μάτια, στο σύντομο χαιρετισμό του!

Τον αξιότιμο συνάδελφο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κο Αντώνη Πατσούδη, που παρά τις έντονες προσπάθειες που κατέβαλλε προς περάτωση ανάγνωσης αποσπάσματος του βιβλίου σχετικά με την ειδικότητα του Μηχανικού – Υπολόγου- όπως με το μάτι μου την είδα στην τελετουργία εκτέλεσης των καθηκόντων εκείνου, δεν κατέστη δυνατόν να την περατώσει λόγω συγκίνησης!

Ευχαριστώ όλους όσους παραβρέθηκαν, από τους τέως μαθητές μου στη Σχολή Ικάρων και νυν Ανώτερους Αξιωματικούς, τους εκπροσώπους Στρατιάς και Αστυνομίας, μέχρι τους ντόπιους επισκέπτες καθώς αυτούς που έσπευσαν από το γειτονικό Βόλο, όπως τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Αεραθλητικής Ομοσπονδίας Κο Λεονταρίδη και την επί σειρά Ετών Πρόεδρο του Ασύλου Παιδιού Βόλου – προσωπική μου φίλη – Αξιότιμη Κυρία Κατερίνα Πέτρου!

Για μια ακόμα φορά απεδείχθη περίτρανα ότι η Καρδιά της Πολεμικής μας Αεροπορίας (ΠΑ) υπάρχει και αέναα στη Λάρισα χτυπά, με Ήχο που στην Αντιπέρα του Αιγαίου αντανακλά παλινδρομώντας Εθνικά,  Δονώντας άμα τις Καμπάνες της ΑγιαΣοφιάς και υποκλινόμενη  στο Μεγαλείο του “Άυλου Μαυσωλείου” της Σμυρναίικης Θωριάς!

Share this: